Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Logowanie z PDA

kamilka1992p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie, czy ktoś kiedykolwiek logował się z PDA, palmtopa na dark orbit, i czy mu to chodziło. Otóż ja mam taki problem: wchodzę na darkorbit wpisuje login haslo, wyświetla mi się lista serwerów i tutaj pierwszy schodek nie mam tego trójkącika do zalogowania, ale to tylko brak grafiki klikam na ślepo i trwa logowanie, ale nie wyświetla mi się strona home tylko błąd:

Wystąpił nieoczekiwany błąd.Proszę spróbować później. [Ein unerwarteter fehrer ist aufgetreten. bitte versuche es spater erneut]

Posiadam SPV m300 albo jak kto woli HTC wizard lub mda wario lub qtek9100 xD

System Windows Mobile 5

Opera Mobile 10 (uzywałam też explorera ale tam w ogóle nie mogę się zalogować)

Mam wgraną orginalnie jakąś jave (nie wiem jak ja sprawdzić ale mysle ze ona tu nie przeszkadza)

Flasha też ma bo oglądam filmy na YT

ktoś ma pomysł co można z tym robić? Nie chodzi mi o latanie po mapie, tylko ogarnięcie klanu, ewentualni skylab. Wiem, że DO hasa na komórkach, bo znajomy ma nokie 5200 i bez problemu robi wszystko w skylabie, a u mnie lipa.

Z góry dzięki za odpowiedź. ;) PzdR.

Opublikowano

Ja na androidku moim Spica ( Procek 800MHz, Ram ~75mb ) logowałem do gry :)

Tylko średnio się lata, ale w sumie da rade :D

Opublikowano

No własnie i o to tu chodzi ze się da na androidzie i da się na zwykłym systemie dedykowanym wiec nie wiem co u mnie nie gra. Fakt faktem moze mam procek 200 i jakieś 64 mb, ale musi chodzic a nie chodzi xD

Opublikowano

Wiec wygladalo to by tak. Moze to sie komus przydac wiec napisze. Hard reset potem wgranie na nowo najnowszej opery (akurat w moim przypadku mobile 10 tuch) doinstalowanie adobe flash playera (dla mnie 7 for pocket PC) . java juz byla. wiec jej nie ruszalam. i jak narazie wszystko chodzi. da sie zalogowac poszperac w skylabie sprawdzic range. niestety nie daje sie zalogowac na mapke. ale tez nie daje sie up robic skylaba. wiec moje wysilki na nic. chyba ze cos jeszcze zle robie. wrazie cos dopisze ;)

Do Zamknięcia. !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...