Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

klopek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam ogólne pytanie do ludzi . Jeżeli nie gracie już w warcrafta 3 + TFT a macie oryginalna grę prosiłbym o przesłanie CD-Key poprzez PW bardzo mi zależny gdyż Eurobattlenet jest już nudny a nie stać mnie na grę. Wiec jeżeli ktoś by był tak miły i mi podał orginal był bym bardzo wdzięczny .

Opublikowano

To jest Tylko zaznaczam Tylko prosba . Jezeli ktos gra to nie karze mu rezygnowac . Jezeli nie uzywa to ktos inny moze sie pocieszy troszke . Wiec moja prosba jest prosta jezeli ktos nie gra juz to chetnie przyjme .

Opublikowano

Dobry żart.. xD

Moze pograj przez garene, tam masz wiele roznych trybow gry <3

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

On pisze że to jest PROŚBA. Chodzi mu oto,że jak ktoś nie gra w WarCraft'a to może mu podać przez PW CD-key. Uszanujcie to,że nie ma kasy i że zwraca się do innych z prośbą.On wam nie karze wysyłać na siłę cd-key'a.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Matko... Chłopak chcę pomocy w cd-key'u bo może nie posiada funduszy na oryginał gry a wy od razu go hejtujecie -.- Jak wrócę z wyjazdu i znajdę płytkę to Ci podeśle bo już nie grywam ;)

Już dosyć łez, rozwiał je wiatr i rozmył deszcz.

Zamroził mróz... Nie wrócę już nie czekaj więc.

Już dość czekania, na ten lepszy dzień.

Odchodzę, przepraszam, wybaczcie znikam jak cień...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...