Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] A po co wymyślili nowego klienta?

czarnyziomzg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@edit Witam wszystkich urzytkownikow ... zastanawialem sie tak po krotce i doszedlem do wnoisku cz abynowy klient nie jest po to by powstrzymac niewierna rzesze botow ( czyli nas) bo w sumie chlopaki z BP moga zrobic analize urzytkownikow aktywnych po aktualce ( wiemy co sie dzialo ze boty staly kilka dni ) i zreasumowac wyniki dla kont urzytkownikow i sprawdzic ile tak na prawde mniej wiecej w procencie tracu kapusty poprzez takich ludzi jak my?? ( sory za bledy pisze bo jestem w pracy ) ... jak sadzicie?? malo tego daja wyzwanie jeszcze wiekrzym hakerom niz 0oni sami moga sobie wyobrazic mimo iz maja ograniczona przestrzen internetowa ... @twice pozdrawiam!!! :)

w sumie to nie musieli nic aktualizowac po kamikaze PET. ostatnio w sumie ... ale to tylko moje spostrzezenie jak cos to kicka dajcie skoro nie pasi temat!!!

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Twoja ortografia jest super ! Co ma praca do pisania dodatkowych literek ,którę są konkretnie bez sensu?. " urzytkownikow " kompletna kpina. Ja tam wgl tego tekstu nie rozumiem bez obrazy.

Opublikowano

Chyba logiczne jest, że jeśli chcieli robić nowe dodatki do gry, eventy, dodać nowe alienki, mapy etc, musieli stworzyć nowy silnik gry.

Przecież to oczywiste, że stary silnik nie był w stanie ogarnąć nowych rzeczy.

Opublikowano

Twoja ortografia jest super ! Co ma praca do pisania dodatkowych literek ,którę są konkretnie bez sensu?. " urzytkownikow " kompletna kpina. Ja tam wgl tego tekstu nie rozumiem bez obrazy.

ortografia jest w porzadku chyba ty masz z tym problem !! stylistycznie nieco niepoprawnie ale zrozumiale

@up muszekphelka23 jakos zrozumial i wypowiedzial sie na ten temat a wy nie wniesliscie nic tylko krytyke nie po to nowy temat ale skoro niekumacie znaczyc to moze ze macie mniej niz 16 lat badz nie jestescie inteligentni...pzdr

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

To tylko gra. Wymyślili, to wymyślili. Ich sprawa.

ortografia jest w porzadku chyba ty masz z tym problem !! stylistycznie nieco niepoprawnie ale zrozumiale

@up muszekphelka23 jakos zrozumial i wypowiedzial sie na ten temat a wy nie wniesliscie nic tylko krytyke nie po to nowy temat ale skoro niekumacie znaczyc to moze ze macie mniej niz 16 lat badz nie jestescie inteligentni...pzdr

Racja, nie ma żadnych błędów. Może parę...

qxjl.jpg

Opublikowano

DAJCIE CHŁOPAKOWI Z ORTOGRAFIĄ A DALI NOWEGO KLIENTA PO TO ŻEBY WKU**IĆ NAS TYLKO PO TO

Tak , pozdrawiam. Najlepiej wróćmy do epoki kamienia łupanego(czyt. Stary Klient) w którym nie bylo by PETA , PP, i nawet x4 ! I bijmy dk w gamie bo 4-5h z x1 i luz.

Pozatym stary klient był brzydki , statki i lasery były MEGA MEGA Nie dopracowane i wyglądało to na dzieło naprawdę przeciętnego grafika.

Opublikowano

I bijmy dk w gamie bo 4-5h z x1 i luz.

I widzisz ziomeczku, dwulicowy jesteś ;-), w którymś temacie pisałeś że nikt nie narzekał na to że wrota tyle się robiło, nagle plujesz się że będzie za długo, super jesteś zastanów się trochę co piszesz

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

I widzisz ziomeczku, dwulicowy jesteś ;-), w którymś temacie pisałeś że nikt nie narzekał na to że wrota tyle się robiło, nagle plujesz się że będzie za długo, super jesteś zastanów się trochę co piszesz

Nie będę wywoływał kłótni , ale ja tylko przytoczyłem przykład człowieku(w tamtym temacie) !. Najpierw pomyśl i zinterpretuj zdania , a potem neguj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...