Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] PROOF AZERA

darkbak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary ja szukam antycheata na azereusa a ty mi podajesz strone ? SZUKAM ANTYCHEAT

Haha, jak możesz szukać antycheata na azereusa, skoro azereus jest antycheatem?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Haha, jak możesz szukać antycheata na azereusa, skoro azereus jest antycheatem?

Śmiejesz się z niego, a na "szukam proofa do azera" podałeś mu stronę azereus.pl. Pozdrawiam, widać, że ogarniasz cheating w cs'ie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Śmiejesz się z niego, a na "szukam proofa do azera" podałeś mu stronę azereus.pl. Pozdrawiam, widać, że ogarniasz cheating w cs'ie.

+1

azerus jest antycheatem na antycheata o nazwie azerus

Opublikowano

Organner ma wysokie ceny. Napisz do dediego, o ile się nie mylę na początku grudnia sprzedawał swojego cheat'a, który obsługiwał azereus'a po bardzo atrakcyjnych cenach na allegro.

Opublikowano
Organner ma wysokie ceny.

Uwierz, że się opłaca. Nie idzie go wykryć, ma te swoje updaty, jest już albo będzie ESL Proof, nie wiem bo już ostatnio go nie używałem, nie mam potrzeby.

Opublikowano

Uwierz, że się opłaca. Nie idzie go wykryć, ma te swoje updaty, jest już albo będzie ESL Proof, nie wiem bo już ostatnio go nie używałem, nie mam potrzeby.

ja wiem, że sie opłaca. Tylko, że jeżeli mam płacic 80zł za miesiąc to odpada..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...