Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do aplikacji na kidmoderatorów

Koniuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogadałem z chłopakami na team speak, głównie ktoś i stwierdziłem iż trzeba napisać ten temat.

Proponuje zrobić temat w którym będzie aktualizowany spis potrzebnych kidmoderatorów do działów.

Sam mogę się zając takim spisem bo to nic trudnego.

Chodzi o to że jeden moderator napisze że jest full team, a drugi że nie.

Użytkownik piszę aplikacje, okazuje się że jest full team i następną aplikacje może złożyć

za miesiąc.

Dla mnie to jest zwykły bezsens.

Co o tym sądzicie? Nie piszcie że nie potrzebne bo większość tematów jest odrzucanych z powodem ,,Full Team".

Chętnie bym zrobił jeden przejrzysty temat

typu:

Mu online : ON
Minecraft : OFF

Oczywiście temat byłby przejrzysty

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jak najbardziej ZA. Ktoś napisze do kilku modów i każdy mu poda inną wersje, aplikacja zostnie odrzucona z powodu full teamu, za tydzień ktoś poleci i dobry kandydat nie będzie mógł napisac apli.

Opublikowano

Oczywiście że TAK!

Będzie to z pewnością pomocne.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

ja jestem na nie, jeśli moderatorzy potrzebują kogoś w danym dziale, sami powinni napisać topic w którym oznajmiają jakiego człowieka im potrzeba.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja jestem na nie, jeśli moderatorzy potrzebują kogoś w danym dziale, sami powinni napisać topic w którym oznajmiają jakiego człowieka im potrzeba.

z tym się zgodzę... Jest rekrutacja to mod/gm robi topic

no ale ten pomysł też nie jest zły, niech będzie - na Tak

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

też jestem za , ale wątpie że komuś się będzie chciało to aktualizować . Myślę że lepiej żeby była osoba wyznaczona do tego i będzie ona się pytała wszystkich modów działów i ona będzie to aktualizowała .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Moderatorzy, nie rozleniwiajmy się. Zrobienie takiego tematu to nic trudnego...

Nie.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Chodzi o to że jeden moderator napisze że jest full team, a drugi że nie.

a jeszcze jedno - to bardziej trzeba ogarnąć tych moderatorów że się dogadać nie mogą i skoro wkręcają uzytkowników to skarga i tyle

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie . Wystarczy, że Modek napisze, że potrzeba mu kogoś do pomocy.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

A może by tak po prostu obowiązek moderatora, aby napisał w dziale temat- Czy rekrutacja ON/ OFF ?

Tak jak spotkałem się z tym w FA- Gdy zabrakło KidMod'a - Baksiu ogłosił oficjalny nabór, gdy kidmod'ką została Wredna - temat został wyrzucony do kosza.

Jeżeli nie mój pomysł to to co Ty napisałeś.

TAK

Opublikowano

Ja również jestem na nie.

Znając życie mało komu chciało by się to aktualizować.

Zwłaszcza, że na 100% temat znajdowałby się w "Aplikacjach" a takimi edycjami mogli zająć by się tylko admini i chyba GM.

Sądzę, że o wiele lepiej jest zrobić, tak jak up zaproponował.

Ewentualnie niech każdzy dział stworzy temat z listą osób się nim zajmujących, a poniżej dopisze, czy potrzebują kogoś do składu. Cos w ten deseń:

Moderatorzy:
  • XXX
  • XXX
  • XXX

Kidmoderatorzy:

• XXX
  • XXX
  • XXX

Rekrutacja na kidmoderatorów: Off/On

Dzięki takiemu tematowi, nie tylko ułatwiło by to zorientowanie się, czy dany team potrzebuje pomocy, ale również ułatwiło kontakt i użytkownicy wiedzieliby do kogo w razie czego się zgłosić o pomoc.

Opublikowano

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

bez argumentacji bo jest zbędna. :s

Opublikowano

Znając życie mało komu chciało by się to aktualizować.

Wredna aktualizacja to nic trudnego, ja chętnie bym się tym zająć

Co do praw, chyba można da dać edycje swojego posta, a gm przypnie.

Poza tym skoro moderator czasem nie może się sam zorientować czy jest fullteam

to ja jakiś global powinien(chyba) wyznaczyć czy w danym dziale jest full.

Poza tym temat zakończony, po rozmowie z Seldkiem dowiedziałem się że

będzie coś na wzór tego

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano
Nie . Wystarczy, że Modek napisze, że potrzeba mu kogoś do pomocy.

A kiedy wiadomo czy chce czy nie?

Bedzie pisal teamt i podpinal ze potrzebny mu kid ? Zaraz odejdzie nastepny, to znow bedzie pisal?

Bez sensu. Ja jestem za.

Przydalby sie taki temat. Argumenty Up.

Przyda sie bo moderatorzy pisza ze full team a po pol miesiaca potrzebuja kida i co?

Nie moze skaldac apli bo musi czekac.

Opublikowano

Wredna aktualizacja to nic trudnego, ja chętnie bym się tym zająć

Co do praw, chyba można da dać edycje swojego posta, a gm przypnie.

Wątpię w to bardzo. Tego typu zadanie musi zostać powierzone komuś z teamu: GM/ adminowi.

Fajnie, że chcesz pomóc, ale niestety, tego typu sprawy są bardzo często załatwiane miedzy samym zarządem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...