Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Typ 59 - Oficjalnie Wycofany z sprzedarzy!

Upadly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołgiści.

Wkrótce będziemy przeprowadzać zmiany w naszym sklepie w grze. Z dniem 16 stycznia 2012 czołg Typ 59 będzie usunięty ze sklepu po restarcie serwera. Restart odbędzie się między godzinną 6 a 6:30 rano czasu polskiego. Osoby posiadające już czołg Typ 59 zachowają swoje maszyny.

Decyzja taka została podjęta by zapewnić zdrowy balans na wyższych tierach i zachęcić do używania szerszego spektrum czołgów średnich na tierze ósmym. Jeśli w przyszłości czołg Typ 59 będzie ponownie dostępny, powiadomimy was o tym fakcie z wyprzedzeniem.

Info na stronie WoT'a

Brak praw - można kopiowac

1237305-borderlands_logo_001.jpg

1213o.jpg

Opublikowano

A ja mam typa od 6 miechów :P, jak znam życie wszyscy przestaną nim grać... Mam też lwa

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Powiem tak

Type to dobry czołg ta akcja ma na celu masowe kupienie tego czołgu jak by mieli usunąć to by nie ogłaszali tego pomyśleć trochę

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

nie będzie on kasowany czytanie ze zrozumieniem

szkoda ze nie można mieć z 3 typów :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Jak by chcieli balansu to by zmienili jego dane (pogorszyli czy coś w ten deseń), bo przecież nawet po wycofaniu ze sprzedaży wciąż będą latać watahy typów, które zostały kupione wcześniej.

Ja stawiam, że chcą sobie teraz zarobić "

Kup-bo zniknie" jak to ujął Crisp podszywając to pod robienie balansu, a za jakiś czas znowu wróci do sprzedaży, albo będzie się pojawiał w sprzedaży co jakiś czas i będą tak zbijać hajs. WG już nie raz pokazało, że na pierwszym miejscu u nich stoją pieniądze, a społeczność i gra już o wiele dalej i to się raczej nie zmieni tak łatwo.

Opublikowano

Jak chcą balansu to powinni zrobić jakieś interaktywne tutoriale, aby się nauczyć grac danym czołgiem!

Zjebane posunięcie z wycofaniem typka. Głosy sprzeciwu będą ale ruscy neva surrenda :/

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Jak by chcieli balansu to by zmienili jego dane (pogorszyli czy coś w ten deseń), bo przecież nawet po wycofaniu ze sprzedaży wciąż będą latać watahy typów, które zostały kupione wcześniej.

Ja stawiam, że chcą sobie teraz zarobić "

Kup-bo zniknie" jak to ujął Crisp podszywając to pod robienie balansu, a za jakiś czas znowu wróci do sprzedaży, albo będzie się pojawiał w sprzedaży co jakiś czas i będą tak zbijać hajs. WG już nie raz pokazało, że na pierwszym miejscu u nich stoją pieniądze, a społeczność i gra już o wiele dalej i to się raczej nie zmieni tak łatwo.

Pieniądze zawsze u twórców gier są na 1 miejscu

1213o.jpg

Opublikowano

dobrze, że tak zrobili a jeszcze powinni całkowicie usunąć go z gry i zwrócić golda lub dać go na tier 9

Opublikowano

Śmieszy mnie to, iż ludzie myślą, że jak ktoś ma i gra na typie to jest super op

a to jest nei prawda bo typek to prawie t-44 z lepsza wieżą, poza tym jest od t-44 wolniejszy.

A akcja podwyższy sprzedaż tych czołgów w tych dniach bardzo.

I mm będzie masakryczny :D

Opublikowano

Tylko, że typek zarabia 100k za bitwe a t 44 jeszcze na minus wychodzi :D

Z typem bd tak jak z M6A3E1 z czasem zaniknie w pamięci...

Opublikowano

100k przy dobrej bitwie i z premką chyba.

Tak teraz biorąc jak mnie losowało ostatnio z isami 4 i e75 mogę im nie wiele narobić

i mam wtedy zarobki ok 20k-40k czasem 50k przy bardzo dobrej bitwie.

Zazwyczaj to od 20k-30k więc nie jakieś szalone zarobki poza tym naprawa

typa kosztuje ponad 8k.

Opublikowano

100k przy dobrej bitwie i z premką chyba.

Tak teraz biorąc jak mnie losowało ostatnio z isami 4 i e75 mogę im nie wiele narobić

i mam wtedy zarobki ok 20k-40k czasem 50k przy bardzo dobrej bitwie.

Zazwyczaj to od 20k-30k więc nie jakieś szalone zarobki poza tym naprawa

typa kosztuje ponad 8k.

O mój Boże! to rzeczywiście mało jak bez premki. Jak Ty się utrzymujesz? :) Pograłbyś t44 poznałbyś jak trzeba wiązać koniec z końcem. :)

WG w **** sobie leci z urzytkownikami którzy lubią ich gry. A przecież są twórcy którzy dbają o klientów i godzą przy tym zarobki. :)

Opublikowano

@up użytkownikami

Jeżeli znerdowaliby type59 byłoby wiele skarg do twórców, zwroty golda itp. Lepiej tego nie ruszać.. Wycofanie z lekką nawiązką myślę, że by wystarczyło.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...