Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Save]Aktualny save jjayjoker sezon 3 z part 16 + download i film

SkrenCior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Przedstawiam najaktualniejszy save świata jjayjoker'a. Wydaje mi się, że tego z parta 16 jeszcze nie ma więc wrzucam.

Link:

http://hotfile.com/d...rolama.rar.html

Skan:

https://www.virustotal.com/url/d2a1ecd5b3d48355a41fd7bdb55bbd150a490e092699545d084cf0ddaac8f638/analysis/1326392966/

//bez YT. Daj link w code.

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

ehh... i po co wy takie coś robicie ? co mnie niby ma kręcić w graniu na świecie nudnego Lest playerowca ?

Co się z tym MineCraftem dzieje ... ?

Opublikowano

ehh... i po co wy takie coś robicie ? co mnie niby ma kręcić w graniu na świecie nudnego Lest playerowca ?

Co się z tym MineCraftem dzieje ... ?

Wiesz, niektórzy dla których JJayJoker jest Bogiem itp. itd. muszą na tym grać bo sami nic nie zrobią :)

@Top

Ładne, ale ja wolę grać sam na swoim savie któego sam rozbuduje :)

he?

Opublikowano

ehh to juz jest nudne, wrzucanie save let's play'owców, ale tak jak up napisal sa dzieci, które musza na tym grać ;/ żal mi tego świata.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Potwierdzam tylko ludzie co nie lubia grac to sobie wgrywaja savy zeby miec radoche ,,O mam save JJay i co zazdroscisz mi'' I cala gra traci sens jak juz wszystko ci zrobi

Opublikowano

ja kiedys ogladalem wszystkie odcinki jja, ale pozniej zaczolem grac normalnie z kolegami na multi i przestalem ogladac go, a zaczolem tworzyc.

DBSTP

Opublikowano

Jak JJay'Jok bedzie chciał dać save to da ! Niepotrzebnie dawal Seeda bo teraz połowa spoleczności MC ma jego save...

Zdejmiecie % ?

Proszę ;P

STOP ! Dla ACTA !

Zostaniemy Ogarniczeni Dostępowo ! Będą Nas Podsłuchiwać ! STOP DLA ACTA !

Opublikowano

Pytanko, takie offtopowe. Po co ty to refreshujesz??? To jest tylko jakiś save, a nie najważniejsza informacja gry...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@refresh @UP Aby osoby szukające tego save nie musialy przeszukiwac 10 stron tematów i żeby zapytania "czy jest save jjayjoker..." się nie pojawiały bez potrzeby.

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...