Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp mi sie resetuje

Maczuita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu mi sie resetuje komp np jak wlaczam kompa wszystko ok wbijam na pulpit i sie resetuje i nie widac nic na ekranie. CO ROBIC?? ja mysle ze to chyba od zasilacza ale nie jestem pewny.

Opublikowano

Jak sprawdzić ? Jeżeli masz W7 wchodzisz w panel sterowania > System i Zabezpieczenia > System > http://screenshooter.net/5878269/xcbrmda

Czarny kolor to taktowanie bez podkręcenia a czerwony podkręcony, jeżeli nie masz takowego czerwonego lub jest równy z czarnym to oznacza że nie jest podkręcany.

aqcu39P.png
Opublikowano

Dzieje sie to gdy wlacze gre np.:4story eg loguje sie,wbijam na postac i nagle reset wiec gram jakies 5 sek w gre i reset. A W7 nie mam tylko xp

Opublikowano

Jak przykladam reke do wiatraczka to takie ciepłe powietrze leci i sie wolno kreci ten wiatraczek. A wg. jaka pasta?

No to już masz rozwiązanie, komputer się przegrzewa. Chodzi o pastę termoprzewodzącą.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Brat jutro przyjdzie i cos tam zrobi ale narazie jak wlaczam kompa i pisze Windows XP to sie resetuje i niekiedy wbija mi na pulpit wiec ciezko na pulpit wbic.

Opublikowano

@UP

Jak masz 103 C to co się dziwisz że sie wyłacza.Wejdz w biosa i spróbuj ustawić prędkość wentylatora.U mojego kolegi w stressie boxowy wentylator od amd ma 6000 obrotów o.O a u ciebie-sam zobacz:P

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...