Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znajduje sie twój telefon gdy spisz

ekson_

Gdzie jest??  

100 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twój telefon gdy spisz ;D?

• Pod poduszka ;D
      24
    • Pod ko?dra ;D
      5
    • Na pod?odze
      8
    • Biurku
      26
    • Gdzie? na pewno
      37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie dajcie odp

Ja mam pod poduszka ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam na szafce... przynajmniej wieczorem tam go kładę...

Aczkolwiek ja przy jednym budziku nie wstane... dopiero przy czwartym może... telefon się przemieszcza.. pod wpływem snu gdy zadzwoni to wpycham go pod poduszkę,

czasami pod kołdrę, a nie raz zleci na ziemę :) Na szczęście mam solidny telefon z "ala" metalową obudową :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Biurku

Niestety ale nie ma kto do mnie dzwonić poniewasz jak dzwoniom to jebie kupom krowy bo ja lubie wyżucać gnuj i pszes to nie mam kolegów :(

Specjalista
Opublikowano

Mój telefon, gdy spię znajduje się 40cm od głowy na biurku. W weekendy najczęściej pod poduszką.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Pod łóżkiem, ale internet się zrypał od tej wilgoci i teraz jest pod kołdrą na fotelu.

Opublikowano

Zaznaczyłem że pod poduszką , ale mam koło głowy żeby sprawdzić godzinę w razie czego i nie zwalić telefonu (między łóżkiem a ścianą mam jakieś 3-4 cm luzu , a nie chcę żeby telefon był porysowany).

Opublikowano

Ja śpię u góry w domu, a telefon zawsze zostawiam na dole, np. w salonie, budzik mi nie potrzebny wole budzik w zegarku :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...