Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ilość dni od rejestracji :)

bykuxd231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie do was czy liczy się ilość dni od rejestracji do dostania bana. Bo moje konto ma 24 dni i chyba trzeba mieć 28 dni żeby dostać ostrzeżenie a nie bana odrazu :) Dam lajka :)

New%20xd.jpg
Opublikowano

Siema mam pytanie do was czy liczy się ilość dni od rejestracji do dostania bana. Bo moje konto ma 24 dni i chyba trzeba mieć 28 dni żeby dostać ostrzeżenie a nie bana odrazu :) Dam lajka :)

gdyby mieli Cię dziś zbanować,zbanowali by Cię na zawsze,gdy konto ma powyżej 28dni,wtedy są ostrzerzenia

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

jezeli konto ma ponizej (chyba 4 tygodni) a uzywa bota jest wtedy ban a jesli nie to luzik mozna smialo jezdzic bo wtedy warn ... @edit ale trza sie liczyc ze i tak dobiegna swego konta ktore nie pracuja legalnie czyli skrypty nie sa "dokumentowane" normalan gra czyli jezeli nie grasz ty jako uzytkownik sa banowane od razu ale jesli boty maja ingerencje nieztety od razu ban zreszta bylo mozna wyczytac to z jakiegos forum chyba nawet BUGpiontu. @end . pozdr

sory nie z BUGpointu tylku tutaj BIG SORRY for this....

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...