Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka

deps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupuje premke gold i w marketplace jest premke gold zwykla i premka z giftem. Czym one sie roznia? Ludzie mowia ze jak sie kupuje premke gols to dostaje sie 5 promocodow na cos.Czy to prawda?Dam 5*

@edit

Jeszcze jedno pytanko. Co kupic g36 ( ta z luneta) czy g36 ( ta co ma duzo ammo) dawajcie propozycje

POMOGLEM? DAJ 5*
Opublikowano

Coś słyszałem, że w ten weekend co był, jeśli ktoś kupił premium, to dostawał promo kody ze złotą bronią. Ale mogę się mylić.

A co do broni - Polecam kupić G36 (z celownikiem). Kij że G36C_D ma dużo ammo. Jak skończy Ci się ammo w G36, to zawsze możesz szybko wziąć broń z drugiego slotu (polecam MP5K).

Opublikowano

Ale te premki!!! Mam wybrac premke gold 30 dni czy premke gold 30dni gift!! bo sa dwie!! DAM ZA TO 3x5*

POMOGLEM? DAJ 5*
Opublikowano

wybierz premium gold 30 dni

jesli jeszcze nigdy nie aktywowales premium gold gitf 30 dni to mozesz sobie nie poradzic

one roznia sie dlugoscia kodu i chyba cena

a co do promocodow to ja nic takiego nie slyszalem aby dostawalo sie 5 promocodow

ze zlota bronia to prawda bo kupilem golda (zwyklego) i dostalem m60 zlote ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

to tak:

gold premium aktywuje sie w essen kode czy jakos tak

gold gift code aktywuje sie w promo code gift kode niczym sie nie różni od zwykłego gold premium <essen> rózni sie tylko to ze essen jest w kodach essen a gift w promo code

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Niczym się nie różnią. Jak kupisz zwykła to od razu masz a jak gift to masz code. I za obie dostajesz 2 promo cody

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...