Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]10 milinów graczy w BFH

Piecikq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż dzisiejszego dnia dostajemy nagrody za to że jesteśmy ;) w grze BFH bo jest już nas 10 milionów.

A tak dokładnie logujemy się na battlefieldheroes.com następnie nakierowujemy myszkę na moje rzeczy klikamy w nagrody i potwierdzamy je ;) jest tam koszulka royal i national na zawsze i darmowe 100 BF ;)

Opublikowano

Pf, mogłeś się postarać, dodać zdjęcia, opis konkretniejszy, a zrobiłeś to od

chuja, i tyle !

...

@down, po to, by ludzie wiedzieli, jak wszystko wygląda, tzn. nowości, jaki jest event, na czym polega...

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Skoro informujesz nas o nagrodach, to może warto wspomnieć także o konkursie z okazji 10mln graczy.

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=303332

Opublikowano

Wiem o co w nim chodzi ale to duża nagroda i zwycięzców jest tylko 3 .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Powiedziałby mi ktoś, czy można jakoś dostać tą żółtą koszulkę ? Ona jest wspaniała !

Dlatego się pytam, bo chętnie bym taką zgarnął, pasowałaby mi do innych elementów z ubrania, które posiadam. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Powiedziałby mi ktoś, czy można jakoś dostać tą żółtą koszulkę ? Ona jest wspaniała !

Dlatego się pytam, bo chętnie bym taką zgarnął, pasowałaby mi do innych elementów z ubrania, które posiadam. :)

Na razie jest to niemożliwe. Mają ją jedynie moderatorzy BFH.

Opublikowano

Na razie jest to niemożliwe. Mają ją jedynie moderatorzy BFH.

Jak to "na razie" ? Tzn, że będzie można ją kiedyś dostać ? Po evencie może za friko, co ? xD

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Jak to "na razie" ? Tzn, że będzie można ją kiedyś dostać ? Po evencie może za friko, co ? xD

Nic nie wiadomo na ten temat, jednak można się domyślić, że będą do kupienia. Podczas poprzedniego takie eventu z głowami rekinów, po zakończeniu można było je kupić (są nadal w store).

Opublikowano

Googlus - dziękuję, tak przy okazji, proszę Cię o sporo Dr. Pepper'ów na PW, muszę uzbroić sobie postacie w ciuchy przed końcem stycznia.

A czy ktoś z was już napotkał kogoś w tej koszulce ?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@UP NIE TU !

Ja napisałem przy okazji, by nie spamić. Od Dr. pepper'ów jest specjalny temat, będzie gdzieś na wierzchu, bo dużo osób w nim się udziela...

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...