Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wyświetlaniem nazw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wyłączyć wyświetlanie nazwy gracza nad jego głową posiadam serwer bukkit chodzi o to żeby gracz był niw wykrywalny bo jego nick można ujrzeć z daleka i czy jest możliwość wyłączenia go poprzez jakiś plugin na serwerze czy też ustawienie szukałem w google ale nio było nic na ten temat także proszę o szybką odpowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz zniknąć wraz ze skinem jak i nickiem pod komendą /vanish. Tutaj masz link do pluginu:

http://www.mpcforum.pl/topic/407260-dleinvisible-v11-plugin-czyli-stan-sie-niewidzialnym-dla-graczy-i-potworow-na-serwerze-craftbukkit/page__hl__einvisible__fromsearch__1

Opublikowano

Człowieku, używaj interpunkcji!

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Dobra Spokojnie panie kapitanie nie ciebie się pytałem to nie udzielaj się tutaj bo cie nikt nie prosił dobrze syneczku. pytam jeszcze raz, czy mam dodawać do tego pustego pliku premission w folderze serwerka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...