Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Genesis ISRo

Misiekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnosnie wyzej wymienionego servera czy ktos ma na jego temat jakies info, ktos gral ?

Jak tak to prosze o relacje

Opublikowano

Skoro jest to serwer iSro to jest taki sam jak wszystkie inne ... czyli raty x1 ... monotonne ksucie botom oraz przezywanie się z turkami.

Co dokładnie chcesz wiedzieć ?

@Edit

W takim razie sorki. Nie gram na iSro i nie mówił nic o tym że to jakiś VIP.

Na so.pl też żadnego info o tym nie znalazłem więc stwierdziłem, że to kolejny zwykły serwer.

Ale pewnie i tak będzie tak samo nudny jak pozostałe :P

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Skoro jest to serwer iSro to jest taki sam jak wszystkie inne ... czyli raty x1 ... monotonne ksucie botom oraz przezywanie się z turkami.

Co dokładnie chcesz wiedzieć ?

no wlasnie nie

jest to server vip i z tego co pamietam raty tam sa wieszke a tu masz male info z innej stronki

Wczoraj wystartował pierwszy serwer premium Silkroad Online, nazwany Genesis. Aby się na ten serwer dostać, należy wykupić specjalne tickety.

Genesis to specjalny serwer, do którego wstęp mają wszyscy posiadający Fever Server Ticket. W newsach niżej można przeczytać informacje czym różni się Genesis od typowych serwerów.

Jak kupić Fever Server Ticket?

Zaloguj się na oficjalnej stronie Silkroad

W dziale Item Mall kliknij Fever Server

Wybierz odpowiedni ticket (4 tygodnie, 12 tygodni + ewentualne bonusy)

Zaloguj się w grze na Genesis

Jak przedstawiają się ceny w złotówkach?

Biorąc pod uwagę cennik Inexus, następująco:

4 tygodnie na serwerze Genesis kosztują 32zł. 96zł kosztuje taki sam okres z Premium Gold Time Plus.

4 miesiące abonamentu na Genesis to koszt 80zł. Ten sam okres z Premium Gold Time Plus wymaga wydania 240zł*

Opublikowano

Tylko mi nie chodzi o suche fakty jakie podaliscie bardziej chcialbym jakas relacje osoby krora tam grala albo cos w tym stylu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...