Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]

Artix55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio nabrałem ochoty na założenie priva na hamachi żeby pograć z kumplami. Pobrałem pliki rain'a, zrobiłem wszystko jak należy jedyny problem eży po stronie klienta tzn. mam klienta 87yt2 ale on jest po chińsku i tutaj liczę na waszą pomoc co do spolszczenia tego klienta.

Próbowałem "conect changera" ale wyskakiwał błąd że nie może odnaleźć "locale/kr/locale_gae/txt" (ponieważ niema tam plików locale tylko locale_hongkong czy jakoś tak)

próbowałem też podmienić plik locale_game.txt w tych eix'ach ale wyskakują błędy.

Więc podałby mi ktoś link do spolszczenia lub klienta, który działał by na tych plikach i był pl?

Z góry dzięki ;)

Oraz czy wie ktoś jak dodać hasło usunięcia postaci do strony rejestracji? Próbowałem zrobić to sam ale nie czaje tego, na obecną chwilę wygląda to tak:

dodałem linijkę oraz pole dla hasła postaci ale nie wysyła tego do bazy ;/

Dobra przepraszam za spam już sobie poradziłem pobierając jeden z schematów http://www.mpcforum....tkich-designow/

temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...