Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nawie.eu

Sobol1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc otóż mam taki problem z grą Metin 2 (Priv,Nawie.eu i nie tylko ten bo wszystkie)Gra uruchamia sie bez problemu,wybieram server i co widze obok chaneli sa 3 kropki jak próbuje sie logować to wyskakuje błąd podczas połączenia z serwerem.Próbowałem rozwiązać ten problem sam ale nie rozkminiam tego.Dodam jeszcze że na stronie serwera pisze że jest online :/ Posiadam system operacyjny WINDOWS 7

Opublikowano

Tez tak mam w szkole a w domu normalnie. Ile sie naszukalem i nic ale najprawdopodobniej jest to wina routera

wipek.pl

Opublikowano

Tylko że ja niemam routera mam internet przez kabel od sąsiada.Wcześniej było normalnie niewiem ocb.zapore windows mam wyłączoną więc to też nie od tego

Opublikowano

Najprawdopodobniej blokuje wam anty wirus połączenie internetu z serwerem... Poszperajcie coś w ustawieniach anty wirusa.. jakieś blokowane pliki czy coś...

Też tak miałem ; ) I to pomogło.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Dodam jeszcze może ma to coś wspólnego z moim problemem że niemoge pobierać plików przez żaden torrent,plik po prostu stoi w miejscu i się nie ściaga pisze że szybkość jest równa 0 nawet jak wybiore plik z wysokim seed i per to jest to samo ;/,a internet mi chula bez zarzutów

Najprawdopodobniej blokuje wam anty wirus połączenie internetu z serwerem... Poszperajcie coś w ustawieniach anty wirusa.. jakieś blokowane pliki czy coś...

Też tak miałem ; ) I to pomogło.

Wyłączałem anty wirusa i było to samo,ale zrobie tak jak mówiłeś pogrzebe w opcjach może to coś da :),No ale niestety nic nie dało
Opublikowano

Pewnie masz zablokowane porty odpowiadające za serwer. Spytaj sąsiada czy może odblokować Ci porty.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...