Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gdy wchodzę do multiplayer to mam cały czas mam Łączenie z serwerami a po chwili serwery są niedostępne.

KickAssPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od listopada mam taki problem. Gdy wchodzę do multiplayer to mam cały czas mam Łączenie z serwerami a po chwili serwery są niedostępne. I tak cały czas. Jak wejdę w survival to pisze po prawej nie można grać w trybie offline ale samemu grać mogę. Weryfikacja reinstall gry i steam nie pomógł. Pomocy bo mi szkoda kasy!

Opublikowano

Status mam bardzo dobry a do sklepu nie pójdę bo kupiłem grę w dzień premiery a paragon wyrzuciłem. A gra działa u mojego wujka który ma inne ip.

Opublikowano

Team viewer - program umożliwiający zdalny dostęp do komputera , potrafi edytować parametry jak(ruchy myszką klawisze) z poziomu komputera , czyli poprostu widział bym co ty i mógłbym kierować myszką , żądnych pasów do steam nie muszę mieć tylko do team viewer , jak coś można anulować połączenie klikając esc (chyba) ,

@sdam to jest spam , steam zawsze to wyświetla jak otwierasz okno czatu , i dodatkowo chyba każdy o tym wie nie? , btw ja nie proszę o żadne pasy do steam

Opublikowano

PRZESTROGA DLA WSZYSTKICH:

NIGDY NIE PODAWAJ SWOJEGO LOGINU I HASŁA DO ŻADNYCH KONT ZWŁASZCZA DO STEAM, NIEKTÓRZY POSIADAJĄ TAM TAKIE GRY KTÓRE SĄ WARTE PONAD 300 ZŁ

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

PRZESTROGA DLA WSZYSTKICH:

NIGDY NIE PODAWAJ SWOJEGO LOGINU I HASŁA DO ŻADNYCH KONT ZWŁASZCZA DO STEAM, NIEKTÓRZY POSIADAJĄ TAM TAKIE GRY KTÓRE SĄ WARTE PONAD 300 ZŁ

Jeżeli chcesz się wypowiadać w danym temacie to wypowiadaj się na temat. Oczywiście zapraszam Cię do zapoznania się z regulaminem lokalnym działu, bo widzę, że go nie znasz:

http://www.mpcforum.pl/topic/477101-regulamin-lokalny-dzialu-call-of-duty-modern-warfare-3/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...