Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Pomocy !

ksasdf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem, otóż wczoraj grałem sobie na COD MODZIE i mnie kickło z powodu tego ze moj kot skoczyl na kabel i odlaczyl mi neta.:P no i jak juz wlaczylem internet, to nie mogłem wejsc na tego coda :( wywalalo ciagle "could not connect to serwer" albo jakies fatal errory dotyczace plikow na serwerze. Reinstal cs'a i steam nie pomaga. Mam tam admina i niechcialbym go stracic. Pomocy!!

Opublikowano

could not connect to serwer - nie można połączyć z serwerem

Hmm.

Możesz masz zmienne IP, jak Ci się zrestartowało IP, a admina masz na IP, to nie wejdziesz. Poproś H@, żeby Ci zmienił na STEAM_ID.

Innej możliwości - (chyba) nie ma.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

No wlasnie mam na steam :P

Dodam jeszcze to mi w konsole wywala "

* Privileges set

BUILD 5006 SERVER (0 CRC)

Server # 9

Map [maps/de_winteraztec.bsp] has incorrect BSP version (1329865020 should be 30).

Host_Error: Discon"

mam to z kazda mapa... lub modelem..... Gdy usuwam dany pliczek to pobiera go na nowo i dalej jest to samo

Opublikowano

A patrzałeś czy coś z serwerem nie jest zepsute lub admin wgrywa jakieś pliki i wyłączył pytałeś się ?

A może to jakiś dziwny bind mi kiedyś ns odwalał i się bindował i też na serwery nie mogłem wchodzić

Wpisz w konsoli unbind all to może pomoże ; d

Regmannn

Opublikowano

Masz jakieś inne gry na MP sprawdź czy działają może to nie gra a w ustawieniach internetu.

Zresetuj kartę sieciową.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...