Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack na PandoraMT2

Bartollinix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam hacka na pandoramt2 który ma w sobie:

- oddawanie expu do gildii

- zbieranie sztabek

- jest za darmo

i inne główne potrzeby do dropania sztabek złota.

Lub szukam Hack na SM, Yang, albo bugów w sklepach np.: kupujesz taniej sprzedajesz drożej.

Opublikowano

Oddawanie expa do gld jest w kamer modzie, a reszta nie istnieje, chyba że będziesz korzystał z hacków z yt ,typu "wyślij mi twoje pasy na mejla, a ja ci wrzuce hacka .. "

Opublikowano

Mówisz kamer mod, ale gdy chcę podropić trochę to nie widzę konia nie wiem co robię źle, ale mój kolega widzi, a wrzuciłem kamera to metka2pl i tez metkapl spatchowanego przed patchera pandory. Nie mam pojęcia co źle robię.

Opublikowano

wrzucasz metka do niego kamer moda i wystarczy nie musisz patchera pandory ...

powinienes widziec konia swojego jakiego masz czyli zwyklego

u mnie na kamer modzie widac jak gdybym mial bojowca ale tak naprawde

to zwykly i mozna z niego bic

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

To że nie widzisz wierzchowca może być spowodowane tym że w kamer modzie nie ma jego tekstury

Jeśli pomogłem daj +

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

poszukaj tu jest miałem mysle ze pomogłem jak pomogłem daj + zamykam temat

Baiwsz sie w moderatora czy jak? Bo nie rozumiem o.O

Kamer mod Ci wystarczy tylko trzeba troche zabawy w sumie ja tak robiłem , wpisujesz /hack dajesz zeby Ci oddawał expa na guild np 40%, hack na zbieranie sztabek hmm , spróbuj autopickup jak Ci zapełni całe eq to Ci chyba będzie same sztabki zbierac bo juz będziesz miec je w eq i tylko bedzie dodawało do danych sztabek, co do konia, w pandorze są takie jakby medaliony żeby przywołac konia, kamer mod tego nie posiada, jak np. wsiadniesz na lwa czy tam tygrysa lub dzika to w kamer modzie nie będziesz tego widziec ze na nim siedzisz, ja robiłem w ten sposób, ze na zwyklym kliencie wołałem konia i wsiadałem na niego a następne logowałem na kamermodzie juz z przywołanym koniem i tak sztabki dropiłem , tylko trzeba uważac jak np. padasz szybko zejdź z konia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...