Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][BFBC2] z misją z helikopterem

dawid1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z misją z helikopterem.

A dokładniej to misja trwa tak:

Biegnę przez wioskę a Filnt (Kierowca helikoptera) mnie osłania i ja muszę dotrzeć na dach budynku aby wsiąść na helikopter.

I dy już jestem na dachu to mi się gra wyłącza bez żadnego komunikatu..

batlefild bc 2 oryginał

@edit

teraz znalazłem coś na necie aby zaktualizować punktbuster i teraz mam taki problem gra się nie chce wo gule włączyć pojawia się czarny ekran gry i wywal na pulpit bez żadnego komunikatu

Opublikowano

@Up

nie pisz posta pod postem, używaj opcji ''edytuj''. + pamiętaj o odpowiednich prefixach!

@TOP

O jakiej części battlefield'a mowa?

Opublikowano

Oryginał, Pirat ?

P.S Na następny raz kiedy chcesz zadać jakieś pytanie dotyczące Bf'a to w jego temacie musi być wersja gry : [bf2], [bfBc2] itd..

OndteAw.png
Opublikowano

Reinstalowałem już kilka razy i nie pomogło...

@edit

teraz znalazłem coś na necie aby zaktualizować punktbuster i teraz mam taki problem gra się nie chce wo gule włączyć pojawia się czarny ekran gry i wywal na pulpit bez żadnego komunikatu

Opublikowano

Próbowałeś przejść misję od nowa? włącz od nowa od tej misji, możę jakiśbug i się naprawi :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Pamiętam, że kumpel miał jakiś błąd z helikopterem. U niego polegało to na tym, że wchodził złym wejściem do śmigłowca. Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale zawsze warto napisać :)

Ciapciarapcia ! ;)

Opublikowano

Z takimi rzeczami to trzeba do sklepu i zgłosić problem

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...