Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] F2000 czy AEK-971 dla szturmu?

Grzes111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wczoraj odblokowałem broń dla szturmu F2000, a przedtem grałem tylko AEK no i mam dylemat :(

niby w parametrach różni się tylko rodzajem amunicji i szybkostrzelnością (F2000) wiekszą o 50...

Pytam się was ponieważ sam nierozrużniam która broń lepsza, chce mieć broń równie dobrą na krótkich i wiekszych dystansach i zawsze jak odblokowuje nową broń mam ogromny dylemat.

I prosze o uzasadnienie waszej odpowiedzi dlaczego dana broń lepsza ;)

i jaka według broń jest najlepsza dla tej klasy? również uzasadnijcie ;)

sorry, że piszę tak chaotycznie, ale nie mam głowy do tego :(

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Dla każdego coś innego. Sam musisz do tego dojść. Ale osobiście wolę AEK'a. Fajna broń, dobra na każdy dystans.

Wasyl654.png

2pacr.png

Gość malutki688
Opublikowano

usas najlepszy \^^mam 80 gwiazdek,bez esnsu temat, pograj troche i zobacz co lepsze dla CIebie

Gość zenek325345
Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy jest FAMAS (jeśli masz Powrót do Karkand)

Opublikowano

Aek moim zdaniem duzo lepszy celniejszy i mniejszy odrzut na każda odległość Kolimator/chwyt przedni /ciężka lufa

Opublikowano

Powiem tak:

F2000 - świetny na krótkie dystansy, dobry na średnie, na dalekie nie bardzo

AEK - Dobry na krótkie dystanse Dobry na średnie i świetny na dalekie. ( Wiem, aek też jest świetny na małe i średnie ale porównuje te dwie bronie )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Wg mnie lepszy jest F2000, ale każdy musi sobie dobrać, czym gra mu się lepiej :) Ja narazie jeżdżę FAMASem :D

co takiego fajnego w FAMAS'ie? duza szybkostrzelnosc, ale cholernie rzuca :(

ja już nawabiłem się 7 gwiazdki z AEK i zbieram do 100 :D

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Według mnie stanowczo AEK-971 ale też mam dylemat. Ale tak to dla każdej klasy do polecam UMP-45, M5K (jeżeli masz CQ) i SPAS-12 (też CQ)

Opublikowano

Według mnie stanowczo AEK-971 ale też mam dylemat. Ale tak to dla każdej klasy do polecam UMP-45, M5K (jeżeli masz CQ) i SPAS-12 (też CQ)

Patrz na daty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...