Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam, gdzie najwiecej polakow osob gra?

Aqua2to

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w silkroad juz z 4 lata, i jak do tej pory nie mialem problemu co do wyboru serwera, isro,zszc, esro itd.. a teraz tego jest za duzo i przejebane z tym -.- ...

a wiec mam takie pytanie na jakim prywatnym serwerze gra najwiecej osob, poprosze tylko nazwe.

Gralem juz na :

WingSro

Esro

Hellroad

JustSilkroad(chwile)

teraz na Sro-Destiny

moze byscie cos doradzili gdzie mozna znalezc jakies dobre party i rowniez troche aktywnych osob a nie max 60 -.- jak na niektorych serwerach.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

a moze cos jeszcze?

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Zapewne najwięcej gra na Lyssa online, bo chyba nigdzie nie ma ~150 polakow aktywnych w roznych godzinach.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

zaczełem ściągać Lyssa Online serwer, zobaczymy jak bedzie :D z tego co widze teraz 92 osoby online tam ;) wiec moze i jakas ciekawa gildia bedzie> ?

Opublikowano

zaczełem ściągać Lyssa Online serwer, zobaczymy jak bedzie :D z tego co widze teraz 92 osoby online tam ;) wiec moze i jakas ciekawa gildia bedzie> ?

92 to malo czesto jest wiecej.

Jezeli ogarniasz to zapraszamy do _GTW_ :) .

VenturE_

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...