Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Jutro aktualizacja!

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie kilkoro z was wie, że jutro jest aktualizacja. Jak myślicie, co zostanie zmienione? Na oficjalnym forum pisze, że ma ona bardziej zachęcić do gry, po prostu będzie się grało milej... A również ma być bardziej wyrównana rozgrywka, podobno mają osłabić Mortala, oby. Mam dużą nadzieje co do tej aktualizacji, a co Wy myślicie?

Opublikowano
Link ktory podales jest o sugestiach od graczy a nie od pracownika BFa

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Nie wiem, bo mam problem, nie mogę zaktualizować... Kiedy zacznie pobierać RendDX9.dll to się pokazuje komunikat, że niemożna otworzyć pliku... Pewnie to przez to, że mam stary ten plik, mogę prosić o nowy?

Opublikowano

ok zaraz sprawdzę jak sie gra :D o ile coś się wogole zmieniło :D

Edit@ różnicy nie widzę :D z tego co zauważyłem na dragon valley wszędzie na trawie sa kałuże wody ;) dosyć fajnie to wygląda ;) ale "przyjemniej"sie nie gra :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...