Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka karta graficzna

SebastianCreeds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z moją kartą graficzną mianowicie "GeForce 9600GT" chodzi o to że w Battlefield 3 sprawdza się... do kitu i jaką mi proponujecie kartę w granicach 200-500zł (ten temat jest do osób które się znają a nie napiszą: ta karta jest dobra bo ją mam, a jak już ma tak być to poprzyjcie tą wypowiedz faktami i na jakich ustawieniach graficznych wam gra). Za wasze komentarze będę bardzo wdzięczny

:D

Opublikowano

200-500 zł?. Nówka musi być? czy może być używana?. I czy możesz dodać 50 zł do Twoich funduszy.

PS. Podaj całą specyfikację komputera.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

EEE, to sama karta nic Ci nie da. Nawet jak wymienisz kartę to gry nie będą dobrze działać przez procesor. Zbieraj do 800 zł i wtedy wymieniaj dopiero.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

No ale po co wymieniać na takie "coś". Jak już wymieć to na coś dobrego, lepiej dozbierać i się cieszyć że można grać we wszystkie gierki przez kolejne kilka lat...

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

no niby tak, ale jeszcze zależy od zasilacza GT 440 jest akurat na wmiare na średni zasilacz a nie wiem jaki on posiada zasilacz bo jak mniej więcej taki sobie, to może mu się spalić karta graficzna,

JAK BYŚ MÓGŁ NAPISZ JESZCZE JAKI MASZ ZASILACZ

Opublikowano

Zasilacz daje rade ;) , choć nie jest z najwyższej półki.

Jeżeli chodzi o kartę to proponuje kupić raz a dobrze :) , coś pokroju GTX5** , lecz na te karty szykuj większą ilość gotówki , oraz wymianę zasilacza :)

Opublikowano

Polecam GeForce (gigabyte) GT 430 1/2gb ja mam 2gb i smiga bardzo polecam do bf3 za 300zl mozesz kupic bodajze uzywana bo ja mialem rabat i za 280zl kupilem nowke :) ale do 500zl kupisz nowke

Opublikowano

EEE, to sama karta nic Ci nie da. Nawet jak wymienisz kartę to gry nie będą dobrze działać przez procesor. Zbieraj do 800 zł i wtedy wymieniaj dopiero.

Gre mam na low, rozdzielność 1024x768 75Hz i mi płynnie chodzi bez zacięć.

chyba poczekam z kupnem i zainwestuje jeszcze w nową płytę główną zintegrowaną z procesorem i7, będzie gdzieś za all 3000zł max

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...