Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] steam, dedicated server, bez cs'a?

MateuszKrynicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Wczoraj kolega polecił mi tego waszego stema, stima czy jak go tam sobie zwiecie.

Postanowiłem pobrać go, aby stworzyć ten swój pseudo-serwerek na tym narzędziu dedicated server - okej, jak najbardziej, znalazłem dziś chwilę aby to pobrać - ale od początku borykam się z problemami, no na przykład - JAK DO TEGO POPIERDOLONEGO GÓWNA WGRAĆ AMXMODX? ;o

Nie że coś, alw /steamapps/rozkurwiatornikus1222/deditaced server mam tylko katalog platform, w chwili gdy ja chcę amxa ;(

jak coś dodam to jest, jak nie dodam to nie ma.

Opublikowano

Ja ci polecam hlds update tool ja zrobiłem tak serwer kiedyś i wszystko dobrze było.

Jak chcesz to ci mogę po kolei wytłumaczyć.

I jaki chcesz serwer hamachi czy no-ip.

Ja polecam no-ip ;)

Gdzie Ty będziesz miał hldsupdatetool na windzie? chyba Ci się coś jebło kolego.

edit; pobierasz amxmoda z amxmodx.org, instalujesz po kolei - tworzy Ci nowe katalogi i możesz nakurwiać, pozdro.

Opublikowano

Gdzie Ty będziesz miał hldsupdatetool na windzie? chyba Ci się coś jebło kolego.

edit; pobierasz amxmoda z amxmodx.org, instalujesz po kolei - tworzy Ci nowe katalogi i możesz nakurwiać, pozdro.

Założymy się lamko patrz i płacz

Proszę link do hlds update tool:

http://steampowered....supdatetool.exe

Nie daje scana bo strona zaufana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...