Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak nie dostac bana

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

che se kupic GA i pobawic sie dla jaj a nie ze no skiller. ale mam 1 konto i mam tam z 5 permow i nie che je stracic a wiem ze moga tak zbanowac ze zobacza na jakie konta sie logowalem i ban bendzie na nie a tego nie che. czy jest jakis sposob zeby to zmienic moze zmienic mac potem hotspot shield zeby mac i ip bylo zmienie no niewiem ? zna ktos taka metode

Opublikowano

@up

che se kupic GA i pobawic sie dla jaj

Na co ci to wygląda ? On chce się zabawić a nie ze włączy chams i to tyle, skoro chce on kupić vip hack'a i się zabawić to powinień na maxa. Skoro nie kolega to nie wiem, może masz jeszcze jeden komputer/laptop ? Jeśli tak to mógłbyś sobię wziąść od fona net i pograć przez cały dzień.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

no nie. ale jak zmienie mac i ip to da to cos ?

wątpie, że cokolwiek Ci tutaj pomoże... jedynie drugi komp ;)

ehh.:)

Opublikowano

To Ci powinno pomóc, może i nie jest to dokładnie to czego szukasz ale..

http://www.mpcforum.pl/topic/491120-tutjak-hackowac-ale-nie-dostac-bana/

Masz ładnie wyjaśnione jak nie dostać bana gry grasz :)

Opublikowano

Jezeli chcesz zmienic IP to uzyj Cyber Ghosta, program jest bardzo dobry, nie zawyza pingu. W wersji darmowej jest do wykorzystania 1gb na miesiac. Co do adresu MAC zmien dopiero po hackowaniu. Najprawdopodobniej konto na ktorym bedziesz hackowal zostanie zbanowane po 24h. Po uplywie 24h zmien MAC'a to unikniesz bana na swoje konto z permami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...