Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GM na dedyku (zmienne IP)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, gdyż mam internet neostrada TP (w kablu). Moje pytanie jest następujące jak to obejść? Słyszałem o sposobach z podłączeniem hamachi, ale nie chciałbym z tego korzystać. Czy jest może opcja żeby go dodać na konto z ominięciem IP? Jeśli nie ma takiej możliwości to prosiłbym o jakiś skrypt (tylko żeby nie trzeba było zawsze restartować serwa), a jak nic już nie zadziała to ostatecznie ten sposób z hamachi.

Opublikowano

*.*.*.* to wpisz

Jak juz to:

%.%.%.%

Wtedy jest GM na konto i na kazdym kompie beda prawa GM, wiec radze trzymac passy do konta po kluczem.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Jak juz to:

%.%.%.%

Wtedy jest GM na konto i na kazdym kompie beda prawa GM, wiec radze trzymac passy do konta po kluczem.

Niestety ten sposób nie działa :( chyba że ten % tez trzeba do gmhosta wpisac bo nie wiem.

Opublikowano

O jezus tu i tu dajesz IP A co dasz w ID i nazwie postaci to już twoj problem :D Aaa Nie zapomnij dac sobie imperatora ;]

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

Jak juz to:

%.%.%.%

gówno prawda

Po pierwsze to nie działa na wszystkich game publicznie dostępnych

64562221938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...