Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][Nie Działa]Aether I WaterShader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi Aether razem z Water Shader. Wysakuje Error. I pisze

Mods loaded: 1<br>ModLoader 1.0.0<br><br>      Minecraft has crashed!      <br>      ----------------------      <br><br>Minecraft has stopped running because it encountered a problem.<br><br>If you wish to report this, please copy this entire text and email it to [email protected].<br>Please include a description of what you did when the error occured.<br><br><br><br>--- BEGIN ERROR REPORT 141ccf11 --------<br>Generated 11.01.12 15:15<br><br>Minecraft: Minecraft 1.0.0<br>OS: Windows 7 (x86) version 6.1<br>Java: 1.7.0_02, Oracle Corporation<br>VM: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation<br>LWJGL: 2.4.2<br>OpenGL: ATI Mobility Radeon HD 4500 Series version 2.1.8787, ATI Technologies Inc.<br><br>java.lang.NoSuchFieldError: cfgGrassFix<br>    at ModLoader.init(ModLoader.java:720)<br>    at ModLoader.AddAllRenderers(ModLoader.java:162)<br>    at wb.<init>(RenderManager.java:104)<br>    at wb.<clinit>(RenderManager.java:42)<br>    at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:314)<br>    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:613)<br>    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)<br>--- END ERROR REPORT 787bfa7 ----------

Ale sam Aether działa. A jak się połączy te dwie modyfikacje to naprawde super jest.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Dla mnie to błąd modladera.

Sądzę że te dwa mody ze sobą nie współpracują

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...