Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Berserk G10 czy P?

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, bo dużo ludzi pisze zostaw berka na g10, znowu inna grupa rób na p. Czemu jest taka różnica zdań, i co wy o tym myślicie, czy lepszy jest berserk na g10 czy na p i dlaczego?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

wbijaj na p w grocie i tak się go nie uzywa jedynie pvp i zadymki pod dt

chyba ze i tak masz sporo ataku na g10(+180ataku z berkiem) to nie wbijaj

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak już wbiłeś do g10 to wbij P ja bersek bym zostawił na G1 ale jak już masz g10 to wbij do P szybkosc ruchu i uderzenia bd mial większą ; )

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Wbijaj na P... nie rozumiem ludzi którzy zostawiają sobie skilla na g1, przecież berek jest bardzo przydatny podczas expa/pvp. Trochę więcej w Cb hitają ale jaką masz szybkość...

Body właśnie bazuje na szybkości i dużym ataku. Z dobrymi bonami body jest chyba najszybciej expiącą postacią w metinie, jak dla mnie lepszy od sury wp.

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Zostaw i nie marnuj kasy , ponoć są jakieś ograniczenia co do szybkości ataku (wizualnie i tak ktoś widzi że bijemy szybko , ale bijemy wolniej)

Opublikowano

To teraz ktoś niech mi to ładnie zwięźle opisze czemu berka się zostawia na g1 a nie robi na p, dam lajka ;]

Na G1 masz mniej szybkosci Ruchu i Ataku ale za to dostajesz mniej obrazej od Graczy / Mobow a jak masz Berka na P to masz szybki atak

szybko biegasz . ale za to wieszke DMG ci wlepiaja tzn. ze wiecej ci zabieraja HP

Wbijaj na P... nie rozumiem ludzi którzy zostawiają sobie skilla na g1, przecież berek jest bardzo przydatny podczas expa/pvp. Trochę więcej w Cb hitają ale jaką masz szybkość...

Body właśnie bazuje na szybkości i dużym ataku. Z dobrymi bonami body jest chyba najszybciej expiącą postacią w metinie, jak dla mnie lepszy od sury wp.

nie grales chyba bodym na Globalu wiec nie wiem po co twoj Post bodym sie fajnie gra do 61 pozniej bez ISU ciezko jest ale wszystko jest mozliwe .

Opublikowano

Berek na G1 - mniejsze DMG mobów niż Berek na P.

i dlatego nie opłaca sie go wbijać bo i tak na nim nie expisz,jedynie pvp + boss .

ale na g1 całkowicie wystarcza szybkość ruchu i ataku.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Ja bym zostawił g10 bo na P mobki większe obrażenia zadają Chyba że już nie expisz.

To wbij na P jak już zaczełeś.

Oj już zamknął temat. Byl szybszy

JakNieTyToKto?

35672.jpg

27033.gif31019.png34818.gif

30941.jpg6628.gif32282.gif

35518.gif4366.png31433.png

24093.jpg5941.jpg5390.png

18706.png

face_1282903050_by_Tabok_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...