Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Od początku cały serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chciałbym postawić serwer na plikach DenmarkTM , a jednak , jestem zielony i korzystałem z jednego tutka na yt :

http://www.youtube.com/watch?v=UgfVMvFvujY

i nie wychodzi mi , przy VirtualPC ustałem i nie moge dalej ruszyć , proszę o pomoc . Może nie zbyt dokładnie opisałem swój problem , ale licze na TUT Jak postawić serwer na tych plikach od podstaw.

.

Opublikowano

Opisz dokładnie jaki masz problem z VirtualPC to Ci pomożemy bo jak na razie możemy spekulować dlaczego akurat tam masz błąd. Tutorial może wszystkiego nie wyjaśnia jak należy, ale pokazuje jak się odpala serwer na tych plikach, idąc uważnie za tym tutem powinieneś postawić bez problemu serwer.

Opublikowano

Więc tak , opanowałem , serwer już stoi , ale mam kolejne problemy , nie może się nikt na niego zalogować , jest to coś z tym portmapem , ale prosiłbym o tut z mpcforum bo mam do tej strony zafuanie :) , wiem że moge sam sobie poszukać , ale mi coś wyszukiwarka nie działa . Po drugie to nie wiem o co chodzi w VirtualPC ciągle lecą te napisy z góry na dół jak odpale serwer czy to dobrze ? Po trzecie to jak zmienić DMG broni ??

.

Opublikowano

Eryk. Nie chcę czegoś takiego ... Po prostu pytam się czy jeżeli te napisy lecą ciągle , a serwer działa to jest dobrze czy nie?

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...