Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Geoning

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

poleciałem pewną stronę - żadne forum kilku osobą, które chcą złożyć zlecenie na projekt strony www.

Polecam ową stroną już od dość dawna, a dzisiaj, parę minut temu Geoning wlepił mi 5% za reklamę?

Jakoś nie widziałem, żeby ktoś wcześniej skarżył się na te "REKLAMY".

Druga sprawa,

dostałem 5% + 24h bana na pisanie po przez "ban w zbanowanych" od RMCF'a, spoko. Ale cóż? Geoning jakiś czas później dał mi 5% z takim oto powodem: http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1325623708-U253398.png

http://screenshooter.net/9719842/wpmuwgv

Nie mam pojęcia o co chodzi, jeśli o ten "SPAM W ZBANOWANYCH" to wystarczyło zerknąć w pasek. Nie chciałem robić burdelu i pisać skarg, ale teraz musiałem to zrobić. A w odpowiedzi na pytanie o co chodzi z owym warnem odpisał mi, że i tak mam zdjęte, więc co to za różnica? Musiałem TCQ'owi dwa poradniki wskazać, aby zdjął mi warny...

Czyżby władza uderzyła do głowy? -.-

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie masz co tutaj pisać.

Możesz wytłumaczyć sobie to z nim na PW, lub jeśli uważasz że warn nie słuszny poproś kogoś o jego zdjęcie...

I będzie to samo co napisałem wyżej? Nie mam takie zamiaru do niego pisać. Po to tutaj to napisałem, aby wypowiedział się nie tylko on.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie masz co tutaj pisać.

Możesz wytłumaczyć sobie to z nim na PW, lub jeśli uważasz że warn nie słuszny poproś kogoś o jego zdjęcie...

Musiałem TCQ'owi dwa poradniki wskazać, aby zdjął mi warny...

Ślepy?

652601399840421198520.png

Opublikowano
Moze dac tylko Geo Techmika a nie Global?

A widziałeś na MPC taką range? Prawda jest taka, że Geoning COŚ robi jeśli chodzi o aktualizacje, i stety/niestety skargi to niwelują. Nie zmienia to jednak faktu, że warn to przesada. No i blok na posty za spam. Czapki z głów.

@down

Wiem i nie mam pojęcia czemu niektórzy tak robią, wieloktrotnie rozmawiałem z enzilem/omkiem/x070x, czy razorem i żaden nie dawał bloka na posty na spam w zbanowanych

Opublikowano

A widziałeś na MPC taką range? Prawda jest taka, że Geoning COŚ robi jeśli chodzi o aktualizacje, i stety/niestety skargi to niwelują. Nie zmienia to jednak faktu, że warn to przesada. No i blok na posty za spam. Czapki z głów.

Akurat ja dostałem również bloka na posty za niby spam.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Warn słuszny, bynajmniej dla mnie.

Geo uznał to jako wyśmiewanie się zapewne, gdyż na tym zdjęciu

widnieje właśnie nick jego i wrednej.

Co do szczegółów wytłumacz to sobie z nim na ts'ie, pw

@down

No też prawda, dlatego muszą to ze sobą obgadać sami ;)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten warn za spam w zbanowanych to to był double? Najpierw dał Ci go RMCF, a potem jeszcze raz Geoning?

Dobrze zrozumiałem? Bo post został usunięty i nie jestem pewien czy mam rację.

Gdyby jednak to była prawda to powinieneś mieć zdjętego warna bo to, że potem TCQ zdjął Ci % za poradniki nie jest wytłumaczeniem.

Dzieje się tak dlatego, że on je zdjął za PORADNIK, a nie za DOUBLE WARN. Więc dostałeś 5% w promocji.

No i warn RMCF'a też nie jest bez winy. Spam to spam. Nieważne w jakim dziale to robisz. W takim razie nie powinno być bloka postów.

Zwłaszcza, że jesteś kidmoderatorem(?), który powinien ogarniać dział. Pouczenie + warn wystarczyło by.

A co do drugiej, a w zasadzie pierwszej sprawy to musisz podesłać mi lub jakiemuś globalowi ten link na pw by ocenił czy rzeczywiście była to reklama czy nie. Bo strona stronie nie jest równa. Jeśli było to niejako uzupełnienie posta i wskazanie dodatkowych informacji to była to POMOC.

Dużo też zależy od tego czy było to forum czy zwykła stronka. Pierwsza opcja jest fe wg. regulaminu.

@UP:

Tak bardzo możliwe, ale jeśli dostał już za to karę od RMCF'a to nie powinien dostać jej potem drugi raz za to samo.

Jedno przewinienie = jedna kara. Nawet gdyby uznał to za obrazę i karę za niewystarczającą to powinien dać neutralnego warna + blok na 24h.

Chociaż dla mnie to było nic i nie ma o co się spinać w tym przypadku. Wystarczy to potraktować z "przymrużeniem oka".

btw.

Takie sprawy wg. mnie najlepiej załatwiać z osobą, która jest źródłem całego zamieszania na pw.

Jeśli napiszesz i podasz stosowną argumentację zamiast odrazu przechodzić do ofensywy to napewno wszystko się wyjaśni.

Przynajmniej tak powinno być : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie przesadzaj, jesteś kidmoderatorem i chyba masz kontakt do Geo. Takie rzeczy można załatwiać na PW...

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Przecież ja nie wykonałem tego "OBRAZKA", on wstawił mi to w powód.

@up.

kontakt to mam z Enzilem, Omkiem, TCQ i RMCF'em. A z nim nie mam.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Przecież ja nie wykonałem tego "OBRAZKA", on wstawił mi to w powód.

W takim razie ta sytuacja jest co najmniej absurdalna. -5%.

Zero opisu warna i jakaś "grafika".

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Sprawę z obrazkiem musisz rowiązać z Geo na pw, bo nie wiem dokładnie o co chodzi. Bo wstawił Ci to w powód warna, tak jakbyś wykonał to Ty ten obrazek. Jeśli wykonałeś go to warn był słuszny. Co do reklamy także nie mam wglądu do tego linku. Podeślij mi to na pw. W ogóle zapraszam na pw dokończymy rozmowę.

Warn za spam w zabnowanych dostałeś ode mnie jeszcze za czasów jak nie byłeś kidem, (więc razor pomyśl zanim coś napiszesz). Warny sypałem każdemu kto tam spamował, z blokadą na 24h, takie dostałem wytyczne z góry, tak i postąpiłęm. Więc nie wypowiadać się gdy nie znacie sprawy ;)

Zapraszam autora tematu na pw.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...