Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Map hack

Nexusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos ma moze map hacka? bo ostatnio w lol-a gra sporo osob z map hackiem bo sporo teamow przeciwnych caly czas wiedza gdzie jestem jak u nas w teamie kazdy chodzi itp na poczatku myslalem ze to wardy ale po kupieniu oraclow z calym teamem nic nie znalezlismy ani jednego warda tez przeciwnicy nie mieli spella "jasnowidzenie" wiec sie zastanawialem czy to moze byc MH ale wiedzialem ze napewno go jedna osoba w teamie miala (lux) bo walnela ulti na slepo i trafila i zabila bez wardow ani niczego wycelowala idealnie we mnie kiedy recallowalem (bylem w krzakach i mialem oracle wiec wardow na pewno nie bylo) i takich sytuacji bylo wiecej nawet z innymi teamami. Ok jezeli ktos ma Map Hacka do lol-a to prosze o podanie linka do niego.

Z gory thx :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To że zabiła Cię ultimą to jeszcze nie powód do uznania ją za cheatera... Sam gram Ezreelem i często zdarza mi się strzelać na ślepo pod wieże, szczególnie gdy chwilę wcześniej widziałem tam przeciwnika prawie bez HP. Może po prostu Lux dobrze się orientowała na minimapce?

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Map hack hahahhah goood joke

Po prostu gcze ogarnięci a nie żaden hack. omg

Naumiej się grać to też tak będzie robił. Przecież można przewidzieć gdzie jesteś jak wyszedłeś za ten ymm dym.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Do League of Legends nie ma ŻADNYCH hacków.

Magiczna sztuczka na widzenie to 'wardy'...

Opublikowano

Ktos zfarcil i od razu hack? o.O Zfarcil i tyle tak samo jak np Ashi jebniesz ulti przeleci przez cala mapie i np. double bedzie.

DO LOLA NIE MA HACKÓW!

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

@up2 jesli nie umiesz czytac ze zrozumieniem to nie pisz nic ...

@topic jesli schodziles z linii ona to zauwazyla i zapewne sprobowala cie zabic a to ze ulti lux ma niski cd to strzelila i jej sie udalo trafic... na yt jest filmik jak ezreal ksuje barona z ulti i to tez jest fart...

65994253024037513199.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...