Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy to normalne?

Kwasiarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam dosyć dziwny błąd, co chwile pokazuje mi dziwne komunikaty że moje zawody opuściło zbyt wielu kierowców i jeszcze jakiś inny, oraz co chwila mi zmienia kanały na czacie. Tylko ja tak mam? :|

1280314365-U1.png

Opublikowano

Ludzie.. najlepiej napisać na mpc i chu.. niech odpowiedzą.. wystarczy spojrzeć na czat każdy IDIOTA o tym spami dodatkowo obciążając serwer. Odpowiadam na pytanie, które nie padło: NIE NIE DA SIĘ TEGO NAPRAWIĆ . Musisz czekać, aż oni coś z tym zrobią Pozdrawiam i chyba do zamknięcia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie.. najlepiej napisać na mpc i chu.. niech odpowiedzą.. wystarczy spojrzeć na czat każdy IDIOTA o tym spami dodatkowo obciążając serwer. Odpowiadam na pytanie, które nie padło: NIE NIE DA SIĘ TEGO NAPRAWIĆ . Musisz czekać, aż oni coś z tym zrobią Pozdrawiam i chyba do zamknięcia.

Po to jest to forum to raz . Po drugie o zamknięcie pisze tylko ten kto założył temat .

Bez sensu się wypowiadasz i tylko spamujesz . Pomyśl i napisz a nie klep byle posta wbić

@Doyyumhwaji polecam reinstall gry . nic innego mi do głowy nie przychodzi może jakieś pliki uszkodzone.

Opublikowano

Sram na posty, mam konto na tym forum chyba 2 lata i mam az 12 postow ^^ to wina serwerow, na wstepie gry pisze ze problemy techniczne sa. przelacz na ruski channel lub wgl go nie wybieraj. na angielskim chyba tez nie ma buga.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...