Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Festyn Księżyca: Nowe święto, nowe skórki

EmPiXeT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skiny zajebiste na Talona najlepszy. UP po Twoim poscie wnioskuje ze Ty lubisz bardziej nabijac posty, dal link do newsa wiec nie wiem co zlego zrobil ? -.-

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Skiny zajebiste na Talona najlepszy. UP po Twoim poscie wnioskuje ze Ty lubisz bardziej nabijac posty, dal link do newsa wiec nie wiem co zlego zrobil ? -.-

Powinien dopisać prefiks [Dyskusja], bądź [informacje], może dlatego uznał to za spam? To złego zrobił, że nic nie wniósł nowego, bo równie dobrze mogę wejść na główną stronę LoL'a, a wchodzę na nią częściej, niż na MPC.

Osobiście podoba mi się ten skin Lee Sin'a i Talon'a.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

lee sin troche bruca lee przypomina :D sona wkoncu fajny skin dostala bo nie miala zadnego dobrego jak na moj gust. wukong tez fajny , jego ulti ma duzo lepsza animacje

Opublikowano

Powinien dopisać prefiks [Dyskusja], bądź [informacje], może dlatego uznał to za spam? To złego zrobił, że nic nie wniósł nowego, bo równie dobrze mogę wejść na główną stronę LoL'a, a wchodzę na nią częściej, niż na MPC.

Osobiście podoba mi się ten skin Lee Sin'a i Talon'a.

Dobra moze nie dodal prefiksu, ale dal newsa a nie wszyscy siedza ciagle na stronie lol'a. Ja np.teraz sie dowiedzialem bo nie weszlem dzis na strone ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Dobra moze nie dodal prefiksu, ale dal newsa a nie wszyscy siedza ciagle na stronie lol'a. Ja np.teraz sie dowiedzialem bo nie weszlem dzis na strone ;)

On nie dał news'a, on podał link do news'a, a to duża różnica. Równie ja mogę za spamować ten dział, np. napiszę, że w piątek jest stream pewnego gościa od godziny takiej do takiej, więcej info tutaj: ... . Mogę tworzyć tyle tematów, ile jest news'ów, więc? Spamzord.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

On nie dał news'a, on podał link do news'a, a to duża różnica. Równie ja mogę za spamować ten dział, np. napiszę, że w piątek jest stream pewnego gościa od godziny takiej do takiej, więcej info tutaj: ... . Mogę tworzyć tyle tematów, ile jest news'ów, więc? Spamzord.

Powiedzmy że masz racje nie bede sie kłocil ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Gość Menesterowy
Opublikowano

Jeah, w końcu coś sensownego dla mojego Lee Sin'ka :)

Myślę, że wielu graczom spodoba się 'prezent' w postaci nowych skórek.

Opublikowano

Jeah, w końcu coś sensownego dla mojego Lee Sin'ka :)

Myślę, że wielu graczom spodoba się 'prezent' w postaci nowych skórek.

Jeszcze Jaxa zboostowali wiec gracze grajacy Jaxem tez sie uciesza ^^

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

wukong ma zajebisty skin :D Fajowo ulti wygląda :)

Fajnie ze skiny zmieniaja wyglad skilli, tak samo jak np. lodowy brand, zajebiscie mu skille wygladaja ^^

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

dostaje sie te skórki za darmo czy jak? bo nie rozumiem tu piszecie ze tak a na stronie ze w sklepie

nie, to nie są darmowe skórki.

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...