Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Problem z Captcha w PBDO Bot lub IBOT/KBot? JUŻ NIE!

Gerion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was :)

Z pewnością wielu z Was boryka się z problemem kodów Captcha - można zbierać uri praktycznie tylko wtedy, gdy siedzi się przed kompem.

Pokażę Wam prosty sposób jak skutecznie i przede wszystkim za darmo załatwić sobie zbieranie bonus boxów 24 godziny na dobę.

Po pierwsze: wchodzimy na stronkę http://captchatrader.com/users/refer/gerion/

12178614.jpg

Następnie rejestrujemy się, wpisujemy swoje dane:

74287356.jpg

Jeśli nie ma okienka Referrer, a skorzystałeś z mojego linku - http://captchatrader.com/users/refer/gerion/

to nie martw się wszystko jest ok :)

Następnie zaczynamy zarabiać swoje pierwsze kredyty.

Po aktywacji konta wchodzimy na stronę http://captchatrader.com a następnie klikamy zakładkę Earn Credits.

50148362.jpg

Wpisywanie kodów wygląda mniej więcej tak:

Dobrym sposobem jest też ściągnięcie addona - jCatGui

Bezpośredni Link Do Addona: http://goo.gl/Xdkb4

Addon wygląda mniej więcej tak:

login.pngmainSettings.pngmainWaiting.pngmainAnswering.png

Zaletą Addona jest to, że szybciej pokazuje kody - na stronce trzeba czekać 30sekund, z Addonem ok. 7-10sekund.

Więc jest to bardziej opłacalne :)

Jeśli już zarobimy dostateczną ilość kredytów trzeba będzie wpisać odpowiednie dane do naszego PBDO-Bota

Klikamy ustawienia

90885064.jpg

Zakładka Captcha i następnie wpisujemy swoje dane konta CaptchaTrader.

12394380.jpg

Jeśli wszystko zrobiliśmy dobrze jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami PBDO Bota z automatycznym wpisywaniem Captcha :)

Dla nowych kont zbierających tylko i wyłącznie boxy po x-1 bot potrzebne jest ok 10kodów captcha na godzinę - tyle mniej więcej skrzyneczek jest zaszyfrowanych.

Gracze używający bota do ataku i zbierania skrzynek mają lepiej - średnio 2 kody na godzinę.

Dlatego trzeba trochę powpisywać, żeby zostawić bota na całą noc, ale jednak jest warto.

Tym bardziej, że za dolara na DeathbyCaptcha mamy 1000wpisów - co daje ok 100godzin - 4 dni bocenia 24/dobę. Trochę ładna sumka by wyszła gdybyśmy musieli tak cały czas kupować kody prawda ? :)

Do IBOTA/KBOTA należy ściągnąć wtyczkę reCaptchaTrader. ( może kiedyś będzie działał lepiej )

Opis w paczce:)

//Przenoszę do Tutoriale i dodaję prefix.

S.

Opublikowano

Poradnik bezszczelnie przekopiowany z oficjalnego forum pedo-bota

//... Szkoda słów. Zobacz kto napisał tego tutka na stronie PBDO...

S.

Opublikowano

Oj nie spojrzałem. Ale dopisz jeszcze jak ustawić captche w kbocie.

P.S. Szanowny modzie - podpisuj się całym nickiem!

//Oke.

Sekhmet ^^

Opublikowano

tak.

Jeśli ktoś się zarejestruje z mojego polecenia, dostanę 5% jego zarobków, ale ta osoba nadal ma te 5% :) tak dla wyjaśnienia.

Sposób na IBOTA/KBOTA jest łatwy, ale też gorszy i mniej skuteczny.

Mianowicie ściągamy program:

http://rghost.net/33719011

Następnie rozpakowujemy do dowolnej lokalizacji i otwieramy program - RecaptchaTrader

Wpisujemy swoje dane. Countdown ustawiamy na 3 - szybsze skanowanie Captcha

Max errors wpisujemy 100 Restert every zostawiamy.

Zaznaczamy Reser errors when restarted, Debug?, i wciskamy Save

Następnie wchodzimy w File---> Start

Ustawiamy okienko ReCaptcha po prawej stronie, IBOTA/KBOTA po lewej tak, żeby na siebie nie nachodzily najlepiej na środku w odległości 5-10cm od siebie.

Włączamy IBOTA/KBOTA i logujemy się.

Najlepiej jest dobrze mieć włączone okienko debug log - View-->Debug Log

Jeśli po zalogowaniu do kbota/ibota w debug log wyświetli się napisa IBOT Started ( czy coś podobnego nie wiem dokładnie bo nie mam licencji na ibota, a kbot nie dziala) to wszystko jest poprawne. Jeśli nie, można spróbowac jeszcze raz --> pamiętaj, że najpierw trzeba zacząć pracę Recaptchatrader, a później dopiero włączyć ibota/kbota i się zalogować.

Jeśli po kilkukrotnym relogu nadal nie dział - można potestować ze zgodnością.

Ja mam windows 7 x64, próbowalem na zgodności z xp - nie działało. Podziałało na Viscie x84

Tak naprawdę jest to jedyny darmowy sposób na captche w ibocie, ale jest niezbyt skuteczny.

Gdy zostawiłem Ibota na całą noc, były takie momenty, że przez godzinę nie znajdował captchy, a po godzinie nagle go coś olśniło.

Więc jest to wersja dla wytrwałych :)

Opublikowano

Było już o tym w większości tutoriali, a ktoś kogo to interesuje, powinien sam umieć to znaleźć.

Jak dla mnie nieprzydatny tutek.

EXPmIpC.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jak sie te creditsy zarabia ?? i dlaczego mi nie przepisuje tych kodow , w swoim oknie przepisuje ale w oknie bota jak wyskakuje okienko juz nie

Feel the beat!

Opublikowano

@up2 10 credits- 1 kod, 1000 credits- 100 kodów

@up

a jak sie te creditsy zarabia ?? i dlaczego mi nie przepisuje tych kodow , w swoim oknie przepisuje ale w oknie bota jak wyskakuje okienko juz nie

Ja się zarabia credyty? - Ty jakis ułomny jesteś?! Ten poradnik przedszkolak by zrozumiał, a co bota to masz to tak samo wyrysowane, chyba że masz kabota, to w kbot cc ustawiasz..

Opublikowano

ułomny możesz być co najwyzej ty.Mam kbota jak w cc to ustawic ?? wyskakuje mi captchatrader server down

PS jak chcesz konto na pl3 mam na mmo 16lev byl przed banowaniem 24PP stara full elitka 1 havoc i ~140k uri i beta na bazie 500k bialej 350k x2 i troche x3

gg 35317020

Feel the beat!

Opublikowano

Można to zrobić - jest coś takiego w JDownloader. Jak przepiszesz raz kod to Ci sie zapisuje i 2 raz pamięta. Ale jak to zrobić - nie wiem. Musiałby się tym jakiś spec od Javy zająć :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...