Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem bota.

SwanSong

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wracam po dłuższej przerwie. Przed moją przerwą bota odpalało się za pomocą HSa i w identyczny sposób zabrałem się za to i tym razem.

Niestety bot nie chce działać jak należy:

- przy włączaniu Loader po 1-5 sekundach się zamyka,

- gra na bocie działa sprawnie zaledwie minutę - później się wyłącza,

- po zamknięciu gry pojawia się komunikat: "Unable to run SilkRoad-R with following program. (00010501) [(null)] Closing Silkroad client".

Bardzo proszę o pomoc :)

Opublikowano

skoro loader sie zamyka to poszukaj innej wersji, gdzies tu byla taka stabilna wersja, ktora sie nie zamykala, podejrzewam, ze to ten problem

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem ibota , wszystko pobralem zgonie z poradnikiem , ale odrazu od poczatku pojawiaja sie problemy wchodze w media patcher zmieniam na customer i daje patch i wyskakuje "Error loading Media.pk2" dodam ,ze gram teraz na silkroadzie "R" ale silkroada zwyklego roniwez mam na pc czy to moze byc problem?

Z tym sie uporałem , zapomnialem wrzucic tych rzeczy do folderu z silkroadem , jednak teraz gdy odpalam media patchera wyskakuje ,ze "Program przestal działac" raport z win7 x64 , A przy odpalaniu hackshield.exe "Compoment MSWINSCK.OCX..... " czytalem sporo tematow tutaj i rowniez z folderu iBot_Necessities zainstalowalem vcredist_x86.exe jednak to tez nic nie dalo.

Jeśli ktos ma jakis pomysl jak odpalic u mnie ibota prosze o pomoc :).

Z gory dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...