Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Powolny Exp

siemaxdd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram w CoD'a 3 od pewnego czasu nabite mam ok. 8h gry w MP i mam 39 lvl (Dodam, że całkiem często jestem na 1/2 miejscu na serwie w DM Drużynowym ...). Mój kumpel ma 10h i robi już 5 prestiż i tutaj się rodzi pytanie, co robię źle? Jaki tryb polecacie, grać różnymi broniami czy wbijać lvl tylko jednej broni? Oczywiście codziennie robię normalne wyzwania i wyzwania dnia ale to i tak gówno daje :/

Pozdrawiam!

Opublikowano

Najlepiej exp leci na ziz , czy dominacji . Ale możliwym nie jest żeby twój kolega zrobić 5 prestiż w 1 dzień .

Opublikowano

8h i 39 lvl no powiedzmy normalne . Ja na 30h mam prestiż (1 po niczym ) i 18lev . Jednak prestiż to ok. 40-60h gry .

Ogólnie snipe lub ak na strefę zrzutu / snd i po 4k expa za grę spokojnie .

PS. Na snd wyciągniesz najwięcej expa , ale musisz ogarniać .

Opublikowano

Dziękuję Wam za porady. Hacków nie będę używał, serwery fast exp mnie nie kręcą, chcę normalnie expić tylko myślałem, że to z moim kontem jest coś nie tak :D Jeszcze mam 2 pytania: Lepiej jest grać 1 bronią (póki co starałem się grać tylko UMP45 i Scar-L) czy wieloma broniami, żeby lepiej się expiło? Jakie polecacie nagrody za serię ofiar? Wiem, że każdy preferuje co innego ale chciałbym się tam z ciekawości dowiedzieć.

Gość zenek325345
Opublikowano

Może twój kolega miał duble-expa za założenie Call of Duty Elite

Opublikowano

Mi się fajnie gra właśnie na Strefie Zrzutu, takie tam expy wchodzą że..

Ciekawym trybem gry jest również Demolka, najlepszą mapką tam jest Bakaara :P ostatnio bawiłem się tam snajperem gdy mój tim podkładał pakę, a jak broniłem to bawiłem się minigunem w tym zniszczonym helikopterku. Wiem, że to nubskie - ale cóż niezły exp idzie z tego. Wtedy pamiętam miałem ok. 40stu zabić i 30k expa pociągnąłem z paroma tam drobnymi osiągnięciami/achievmentami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...