Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chomi#uj.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Dość dużo rzeczy już powystawiałem na swojego chomika , związane z grafiką , filmami itp.

tyle że mało co osób zagląda do mnie, wiem że jest jakiś bot ( płatny ) lub free to wystawia komentarze przy top. albo wgl u każdego chomika że ten i ten chomik ma to i to.

@ Tak szukam bota/ programu do rozsyłania komentarzy , czyli reklamowania.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Weteran
Opublikowano

Reklamuj swojego chomika na czyichś chomikach.Więcej osób będzie do ciebie zaglądać.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

napisz prośbę na tym forum o zaprogramowanie takiego bota i po problemie.

pisz komenty u najlepszych chomików.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Większośc tych botów nie działa i jest keyloggerami lub trzebe je "kupić" za punkty. Wgl nie polecam Ci już chomika, bo ZPAV atakouje chomiki i muszą płacić bardzo wysokie kary.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

@UP

Słusznie prawisz.Ja też skończyłem z chomikiem kiedy dostałem wezwanie do zapłaty na podstawie art. 116 ust. 1 i 2 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Większość takich programów "latających" po internecie to po prostu keyllogery.

Nie opłaca się ryzykować, komputera dla jednego głupiego programu. :)

Reklamowanie u innych chomików, na stronach internetowych, znajomych, wymiana bannerami u innych chomików. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...