Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netia do 20mb

aVe_THC .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym się dowiedzieć jakie pingi i transwer będę miał na internecie Netii w tym pakiecie Netia do 20mb WiFi Spot .Jeśli ktoś posiada proszę o odp.

Jebać A.C.T.A.

Gdy bym miał latający dywan i magiczny turban latał bym zjarany na nim i każdego wkurwiał !

Opublikowano

Siema. Mi proponowali ale odmowilem - dlaczego. Net mam 60 mb/s teraz. Kupilem w innej firmie. Place prawie 100 zl. Oni chcieli za net 10 mb/s 100 zl i wpychali telefon.

To zalezy od miejsca gdzie mieszkasz. Ja np w blokach. i jeden ma 20 mb/s drugi 1 mb/s. Zadzwon i zapytaj ile bedziesz mial transferu. Ping - jezeli cale osiedle nie bedzie jebac z torrentow to niski ;p okolo 10 - 40

76561198034810506.png

Opublikowano

Pisze do 20mb więc nie będziesz miał raczej stałej prędkości łącza 20mb, co innego, gdybyś miał napisane coś w stylu "Netia 20mb WiFi Spot."

Opublikowano

Mi zaproponowali pierwszy miesiąc za 1zł potem po 59.90 na umowie piszą , że mozna przetestować przez 14dni a maksymalny transwer osiagnie dopiero po miesiącu więc nie wiem czy to nie jest jakaś ściema.

Jebać A.C.T.A.

Gdy bym miał latający dywan i magiczny turban latał bym zjarany na nim i każdego wkurwiał !

Opublikowano

nie bierz lepiej. Przeczytaj umowę :). Dlatego ja nie wzialem. W mojej osiedlowce co jakis czas dodaja te 5/10 mb/s a w netii moga obnizyc ale nie podwyzsza. A placic musisz tyle samo. 59.99 za miesiac pierwszy a potem 100 ileś :D z telefonem. Nie oplaca sie ! poszukaj firmy na twoim osiedlu!!

76561198034810506.png

Opublikowano

Teraz pytanie dla znawców Cs'a czy na net_graph 3 na dole ekranu ping będzie gwałtownie spadał i wzrastał czy będzie np stały 20?

Jebać A.C.T.A.

Opublikowano

Czy będziesz miał 1Mb/s czy 100Mb/s ping na obu łączach może być taki sam. Podobno w Netii powyżej 2Mb/s włączają tryb interleaved zamiast fast.

@aVe_THC . Tryb interleaved oznacza włączony przeplot a za tym korekcję błędów i powoduję to wydłużenie czasu odpowiedzi (wyższy ping), tryb fast to wyłączony przeplot=niski ping

To że inni mają 20 to nie znaczy że ty będziesz taki miał, możesz mieć nawet niższy.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

@Up o co chodzi z tym

interleaved ?

Jebać A.C.T.A.

Opublikowano

A czy jeśli jestem jedyny w mieście z tym netem to będę miał lepszy transwer czy nie ma to większego znaczenia? I interleaved jest pewne , że w neti akurat to włączają?

Sorki , że nie opisałem wszystkiego w temacie ale skleroza nie choroba :P

Jebać A.C.T.A.

Opublikowano

Zalezy od tego, jaki masz zasieg itp.

Do 20 mb/s, więc nie masz zagwarantowanej takiej prędkości. Zadzwon, popytaj itp, a się dowiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...