Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne uczucie za kolanem

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od paru dni mam takie dziwne uczucie za kolanem, jak mam nogę zgiętą w kolanie ( nie dotyczy chodzenia, biegania etc.). Te uczucie się nasila kiedy dotykam (żyłę?/Tętnice? jest grubości małego palca u ręki) za kolanem. Tak miałem też w dzieciństwie podajże do 9 roku życia, ale to minęło. Tak samo mam jak obrócę głowę przynajmniej o 90 stopni w lewo/prawo to w szyi czuję podobny dyskomfort. To nie tyle przeszkadza, co jest irytujące. niestety nie wiem jak to się nazywa... jeśli ktoś ma/miał podobny problem lub/i wie coś na ten temat no to niech coś tu napisze na ten temat.

Opublikowano

masz raka szyjki macicy , ja miałem to rok temu ale częściej zacząłem się masturbowac i przeszło.

Od kidy MPC oznacza POLSKIE FORUM MEDYCZNE?

Idź do doktora a rób z siebie błazna na forum.

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

masz raka szyjki macicy , ja miałem to rok temu ale częściej zacząłem się masturbowac i przeszło.

I tak Cię to śmieszy? Takie zabawne to jest? Mogłeś sobie to darować, bo tylko swoje IQ ujawniasz, a po co to robić, prawda? :)

Co do tematu, to raczej do lekarza się skieruj. Nakreślisz mu jak to mniej więcej jest, warto dodać, że miałeś już to, ale przeszło, kto wie co to może być, a ode Mnie - Dużo zdrowia.

Opublikowano

hahaha odezwał się pan który wynik swojego iq nosi przypiety do czoła .

A po za tym to takimi tematami on się tylko błazni , bez przesady pytac się o takie rzeczy na takim forum , każdy mu powie żeby poszedł do lekarza pierwszego kontaktu.

Pozdrowienia GIMBUSIE .

97ky69.gif

Opublikowano

Coraz czesciej to forum mylone jest z poradniami medycznymi? Na prawde nie mozesz isc na wizyte kontrolna?

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

niestety nie wiem jak to się nazywa... jeśli ktoś ma/miał podobny problem lub/i wie coś na ten temat no to niech coś tu napisze na ten temat.

Jemu chodziło o to, czy może ktoś się spotkał z takim czymś....czytaj Bartek.B uważniej, bo jak Ty prosisz o pomoc to Cie nikt nie krytykuje, więc postaraj się też zachować spokój. Tekstami "gimbusie" etc, widać co reprezentujesz i w jaki sposób.

Opublikowano

@up

Powiem tyle GŁUPSZEMU się ustępuje .

Zajrzy na stronę o mnie a dowiesz się czemu.

Czytam uważnie , ja nie zadaje takich pytań zjebanych jak on nie wiem kto z forum może mieć takie same dolegliwości , weź się lepiej za naukę a nie wkurzanie ludzi na forum.

przypominam MPCforum - Multi Player Cheats Forum a nie forum medyczne.

Każdy powie żeby poszedł do lekarza , bo jestem w 100 % powien że nikt z forum nie wie

co mu dolega.

Pozdrowienia "pomocny" gimbusie.

Z poważaniem Bartek.

97ky69.gif

Opublikowano

Myślę, że to może być ciąża pozamaciczna.

Albo może masz wodę w kolanie. W każdym bądź razie nie ignoruj tego, idź do lekarza, a jak nie chcesz to zapytaj się higienistki (czy jak jej tam) w szkole.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano
a nie wkurzanie ludzi na forum.

Wypraszam sobie. Ja ludzi nie wkórzam na forum, jeśli tak to podaj przykłady... a jeśli nie macie do powiedzenia nic na temat to się zamknijcie i nie róbcie SPAMU!

Myślę, że to może być ciąża pozamaciczna.

Jak dlamnie sam masz ciążę pozamaciczną.

Od kidy MPC oznacza POLSKIE FORUM MEDYCZNE?

1. Jak ktoś kiedyś tu powiedział. "MPC forum na tyle się rozwineło, że tu już się rozmawia nie tylko o cheatach"

2.Jak byś nie zauważył ślepoto dałem to do subfora "pogaduszki" o ilę się nie myłę tu można gadać o DOWOLNYM TEMACIE

3. Nie będę zakładał pierdylion kont na przeróżnych forach o zdrowiu, skoro mam jedno, praktycznie niezawodne, forum...

To może być "torbiel", sam miałem :] usunęli i po sprawie :]

Przynajmniej 1 pomysł, sprawdze na google co to konkretnie jest

@EDIT

OMG KUR*A CO MA RAK JAJNIKA (KTÓREGO I TAK NIE POSIADAM) DO KOLANA!! OGARNIJCIE SIĘ

Opublikowano

hahaha odezwał się pan który wynik swojego iq nosi przypiety do czoła .

A po za tym to takimi tematami on się tylko błazni , bez przesady pytac się o takie rzeczy na takim forum , każdy mu powie żeby poszedł do lekarza pierwszego kontaktu.

Pozdrowienia GIMBUSIE .

Przynajmniej używa polskich znaków, pacanie...

Może masz jakieś niedrożności układu krwionośnego, cholesterol może? Pójdź do lekarza rodzinnego (pediatry/internisty) i poproś o skierowanie do kardiologa albo wybierz się prywatnie.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

my jestesmy lekarzami?

tak

podejrzewam, ze ten uraz wynika z zbyt glebokiej penetracji odbytu przez osoby trzecie

Opublikowano

To nie jest rak jajnika, coś ty wyczytał !?

To jest po prostu z przemęczenia, duży ucisk na kolano i już, taka jakby kulka się zrobiła i do lekarza (ortopedy) usunął i już, taką strzykawką :]

Opublikowano

(...)

3. Nie będę zakładał pierdylion kont na przeróżnych forach o zdrowiu, skoro mam jedno, praktycznie niezawodne, forum...

(...)

A kto mówił o forach? Życia realnego nie masz? Zamiast pytać się głupio na forum, spytaj się lekarza no-lifie.

Opublikowano

my jestesmy lekarzami?

Idiota...

A kto mówił o forach? Życia realnego nie masz? Zamiast pytać się głupio na forum, spytaj się lekarza no-lifie.

Idiota x2 chce pomocy to pyta, nie podoba ci się to siedź cicho

tak

podejrzewam, ze ten uraz wynika z zbyt glebokiej penetracji odbytu przez osoby trzecie

Idiota x 3 Jak nie wiesz co powiedzieć to zamknij pysk, nikogo to nie bawi a się ośmieszasz.

TOPIC

Wybacz nie mogę ci pomóc w inny sposób niż propozycja z 1 posta. Pogadaj z lekarzem...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Idiota x 3 Jak nie wiesz co powiedzieć to zamknij pysk, nikogo to nie bawi a się ośmieszasz.

na kolana i do miecza, dzifffko.

Opublikowano

OMG KUR*A CO MA RAK JAJNIKA (KTÓREGO I TAK NIE POSIADAM) DO KOLANA!! OGARNIJCIE SIĘ

Nie posiadasz jajnika? ;d hahhaah

Ja ludzi nie wkórzam na forum,

Naucz się pisać, bo kurwa nie ma takie słowa jak "wkórzam"..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...