Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mmo

master3738

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem dużo razy już ktoś pisał o tej sprawie. Ja chcę zapytać was o nazwę gry której nie mogę znaleźć. Chodzi o mmorpg grałem już w rożne może podam i powiem co + co -

A więc

- Metin2 fajna gra szybki exp są wierzchowce nie ma dungów raidów porządnego pvp i monotonny się staj ale i tak lubie :D

- Silkroad item shop górą wierzchwca się trudno robi trzeba go kupować i to mi się nie podoba

- LOL grałem krótko ale fajna lecz nie lubię takiego "widoku z góry"

- Dragonica bajkowa ale fajna nie ma wierzchowców ale w tej grzie nie trzeba. Dungi BS fajnie zrobione

Dużo innych gier jeszcze ale to może spróbuje jeszcze raz

Podajcie nazwę zalety i wady

Głównie chcę aby były wierzchowce (jak w metku ) dobre pvp (bs, bg takie coś pk fajne) dungi (raidy itd.) i żeby dużo rzeczy w pt robić np. Grałem w Guild Wars jeszcze i tam jest dobrze pvp rozbudowane grupowo. Mianowicie dps przód ten co leczy tyłem magowie z tyłu to jest taki lipny przykład ale jest :D

Z góry dziękuje :D

PS. Gra nie musi spełniać wszystkich wymagań. Napiszcie nazwę co was w niej zadowala co nie i zagram. Może ktoś razem ze mną ;d Jeżeli ktoś ma guild wars factions i EOTA to chętnie zagram z nim.

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

wow,cabal online

Edit:

w cabal nie ma wierzchowcow ale sa tzw. 'deski' jak by wierzchowce tylko nie ruszajace sie :D

ale pvp jest fajne

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

RappelzPL!

Jedna z najlepszych gier w ktore gralem ,obecnei gram.

Rozbudowane PvP ,system Petow ,system Wierzchowcow ,Bardzo ciekawy system dungeonow ,ciekawe mapy i bardzo dobry exp!

61093c6efb.png

Opublikowano

rappelz - gowno

niegdys zajebista gra - teraz srodowisko noobow zlodziei oraz niemilych graczy

Party tylko po 80+ znajdziesz.

Przed nie ma szans

bo po 2 osoby z petami 165 lataja. Ja jak chcialem wrocic to szukalem w arid ludzi do party prawie 8 godzin- znalazlem jedno ale sie rozpadlo po 15 min.

Po za tym ok.

Ale gracze kompletnie rujnuja gre

dla mnie byla dobra :D

76561198034810506.png

Opublikowano

czyli rappelz odpada :D

A jak tam lineage ? Pogram teraz?

Mam jeszcze guild wars i konto na nc soft ale nie mam jak grać

Mówią że ROM też fajny skomentujcie

i jeszcze jedno. Nie mam jak grać w GW tzn. Nie mam z kim. Jak ktoś chce pisać :D

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

rappelz - gowno

niegdys zajebista gra - teraz srodowisko noobow zlodziei oraz niemilych graczy

Party tylko po 80+ znajdziesz.

Przed nie ma szans

bo po 2 osoby z petami 165 lataja. Ja jak chcialem wrocic to szukalem w arid ludzi do party prawie 8 godzin- znalazlem jedno ale sie rozpadlo po 15 min.

Po za tym ok.

Ale gracze kompletnie rujnuja gre

dla mnie byla dobra :D

No niestety musze sie zgodzic z tym szukaniem pt ,ale jak pograsz tydzien to ogarniesz sobie juz dobre eq + jakiegos peta tanka :)Wtedy bedziesz mogl spokojnie samemu pograc. Jkbys chcial zaczac to moge nawet pomoc :)

61093c6efb.png

Opublikowano

wiem.. mialem tam skryto 165 jak jeszcze dalo sie grac + jeszcze do tego smoczek z tym samym. Na serafinie gralem. Wtedy to sie do szkoly nie chodzilo nawet w roku xD - a gralo w party i czekalo az wbije lvl. Konto chyba sprzedam

Lineage 2 SUPER. Graj na angielskim jak znasz. Polakow tez spotkasz.

Gracze sa kultularni, ogarnieci - nie znajdziesz tam takiego czegos - Podexpisz? nie. - dam 1kk - daj 1.5kk i podexpie. - Ok ale najpierw podexp- nie bo nie moge- Prosze- spierdalaj. albo daje kase i koles ucieka.

@co do rappelz

No nie powiem.. nawet taki smok z full eq nie daje rady solowac mooby ze mna. Jednego czy dwa zabije, ale potem hp regeneracji 2x tyle czasu. Nie oplaca sie tak. Oczywiscie te z lodowej na 180 chyba +++ czy cos ;d.

Ja zaczalem na l2 - gra podobna do rappka. Jak cos to na lineage2.eu i 2 serv :D ten na dole

76561198034810506.png

Opublikowano

Polecam oryginalną i mało znaną gre Sword2. Grasz 3 postaciami : dużo rajdów,ciekawe pvp z racji multum postaci i skilli i dobry system ulepszania.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

BoI

Ewentualnie perfect world.

W BoI masz dokładnie to co tu napisałeś...

Plusy:

Bardzo dużo "dungów" ... Są dostępne tylko w party.

Większość misji na wyższe poziomy jest już w pt.

Dość spory wybór wierzchowców...

PvP są bardzo ciekawe lecz różnią się od metina... bardziej przypominają rapplez'a o ile dobrze pamiętam.

Minusem jest tylko to że gra dość mało polaków większość na serwerze europejskim Aquris czy jakoś tak :P

Rapplez też dość ciekawa gra, ale jak dla mnie zbyt nudna.

@edit

Najważniejsza sprawa to to że wszystko dostępne w IS jest do zdobycia w grze bez problemu. Codziennie są organizowane eventy i co tydzień chyba większe...

Naprawdę są ciekawe. ;)

beznazwy1ef.jpg

Opublikowano

Ragnarok Online.

Grałem kiedyś i mnie wciągnęło, dużo mapek ,potworków z tego co pamiętam z bratem jedni z najlepszych graczy byliśmy na serwerze DarkKDR.

Granie w party wymiata leci się w kilku na bossy, PVP też może być.

Miła atmosfera ,spoko gracze lecz pewnie nie każdemu widok z takiej kamery się podoba...

Teraz to większość gra w Metina albo inne jak tibia :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...