Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam/Pytanie]Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Szukam najstarszego game które będzie działało na plikach serwerowych 2010 . Dobrze jakby ktoś podał nazwę tego game , oraz link do niego . Game powinno być czyste ...

Za taki link + opis daję Limit Lajków oraz 5* ..

Administrator Serwera Pantheons

Opublikowano

żeby działało bo myślałem do sf2006/8 są inne a do 2010/2011 też zupełnie inne

Opublikowano

nie mogę Cię zrozumieć... szukasz sprawnych plików raina czy jak? bo one się różnią, wiadomo 2010 mniej bugów duzo dodatkow itp ale czego dokladnie szukasz?

Opublikowano

Szukam Najstarszego game które będzie działało na sf2010 ..

Myślałem że na pliki 2006 jest inne game a na 2010 inne że np., to z 2006 nie bd działac na plikach 2010 . Już rozumiesz? Szukam samego game

Opublikowano

aa to chyba ze tak. przepraszam za niezrozumienie. czy się bedą zgadzały to nie wiem. w sumie powinny, bo podmieniają game z różnymi lv, a reszte jest ogolnie w sf. nigdy nie bawiłem się w podmienianie więc w tym temacie także nie jestem zbyt dobry ale jak znajdziesz jakieś to powinno działać

Opublikowano

Siema .

Szukam najstarszego game które będzie działało na plikach serwerowych 2010 . Dobrze jakby ktoś podał nazwę tego game , oraz link do niego . Game powinno być czyste ...

Za taki link + opis daję Limit Lajków oraz 5* ..

Opublikowano

Glinko ale chodzi o najstarsze bo sam sobie chcę edytowac i wgl

Opublikowano

No to jest najstarsze tak mi sięwydaje bo to były pierwsze sf2010 które pojawiły się w internecie więc jest czyste bez żadnych difów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...