Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free VPN v2.- czyli nowy sposób na darmowe sm!

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ładni, ładnie, ale teraz juz wykorzystałem kodzik i chcę ponownie niestety nie jest to mi dane. Dostaje komunikat oznajmujący, że już zużyłem mój kodzik, a nowego nie da rady wygenerować. Mógłbym prosić jakiś kodzik.

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Pisałem po 24h trzeba wyrobić nowy, ale musisz to zrobić przez bramke proxy, ponieważ wyskoczy komunikat, że wykorzystane na twoje ip.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

cos mi nie chodzi normalnie zmienia ip ale reklam nie wyswietla pomoze ktos ?

@edit

wszystko ok musialem restartnac przegladarke

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@topic sposob spoko, ale cos mi nie działa, jest tylko napisane cos po rusku i nic wiecej, niemam tego zielonego okienka na mail.

Aha, jesli moglibyscie to podawajcie nazwy ofert,ktore wam daly SM:) jesli mi sie cos uda, dodam i ja:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Запрещённый почтовый сервер Пожалуйста, используйте свой настоящий почтовый ящик. Мы не рассылаем спам.

Czyli "Zakazany serwer pocztowy Proszę używać swojego prawdziwego skrzynkę pocztową. Nie wysyłamy spamu."

http://10minutemail.com

nie działa. ; /

Opublikowano

Gdzie znajduje się folder config na Win 7?

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

O kurczę, nawet o tym nie wiedziałem ;D A Aolem nie chce mi się bawić :D Działa wszystko, trzeba dobrze podmienić zrobić kilka e-maili i jazda z koksem szybko i fajnie się je wypełnia. Like

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

działa jeszcze ?

0[] 50[] 200[x] 400[x]750[x]1000[x]

SORY ZA PISOWNIĘ

Pomogłem daj 5*

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...