Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SMS - brak G1

avex123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj wysłałem SMS za 12,30zł na G1. Zawsze wysyłam na Boku, ale dzisiaj nie dostałem G1, a pieniądze mi zabrało. Proszę o pomoc. Bardzo chcę mieć G1, aby kupić Medic Box. Za reklamy nie dostaję już G1. Uzupełniłem większość, a gdy chcę inne i je uzupełniam. to nie dostaje G1.

Ciągle jest tak o (nawet jak wysłałem SMS):

beztytuuzpj.png

@down

Dostałem, na początku:

Dziękujemy. Odpowiedz Pay aby rozpocząć transakcje z G1 Credits. Kosz SMSa 12,30 PLN z Vat, Całkowuty kosz: 12,30 PLN. Pomoc? boku.com/help

Ja wcześniej już wysyłałem na Boku i pod tym zielonym był napisz "kontynuj", a na SMS zwrotny czekam już z jakieś 3h xD

PS Już wiem czemu. Bez mój zjeban* telefon napisałem "PAY' dałem wyślij a wysłało się samo "P" xD. Temat do zamknięcia.

1324718344-U297077.png

by SopherPRO

Opublikowano

Jeśli wysłałeś i nie otrzymałeś, to może poczekaj jeszcze chwilkę, ale jeśli nie będzie nadal nic to zostaje napisanie ticketa.

Upewnij się, że dobrze wysłałeś sms, poprawna treść itd. i czy otrzymałeś jakiś sms zwrotny.

Jeśli nie to napisz ticketa :

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...