Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-GRACZ [MINECRAFT 1.0.0][Survival+Elementy RP][TS3][35 SLOTÓW][NO-WL]

Suzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E-GRACZ

Witam was bardzo serdecznie jestem Franke i jestem operatorem czy tam head-operatorem, jak zwał tak zwał nowego serwera survival. Razem z naszym kochanym Suzzem wymyślaliśmy dość ciekawą rozgrywkę na serwerze właśnie dla was, swoje podstawy ma ona w zwykłym survivali minecraftowym ale dodane są pewne smaczki takie jak misje dla wszystkich graczy i działki w miastach dla vipów oraz kilka przygotowanych przez nas ukazujących się dla was podczas gry questów czy czegoś w tym rodzaju. Naszym celem jest stworzenie jakiejś tam społeczności w wolnym świecie więc prosimy o dbanie o estetykę mapy itd. Startujemy dziś o 20 radzę wejść jak najszybciej.

wink.png Dla pierwszych pięciu graczy bonusy niespodzianki. Więc nie zabieram wam waszego cennego czasu i zapraszam do gry.

adresip.png

m.e-gracz.pl:20014 lub 46.105.102.74:20014

EDIT:(Będę tutaj wrzucał różne nowości ,których nie mogę inaczej pokazać.

Operatorzy: Franke777

20120107172218.png

SZUKAMY MODERACJI!!

EDIT:Będę wrzucał tutaj pewne moje przemyślenia i zadania dla graczy

Pustelnik pewien przemierzał pustkowia ,znajdywał on tylko piasek i ruiny po wcześniejszych mieszkańcach.

Któregoś dnia eksplorujący lokalne lasy odnalazł wejście do krypty, w krypcie tej znalazł mapę do miejsca ,które znajdowało się między osadami Riverwood a Sandstorm. Przechodził tamtędy wiele razy lecz nigdy nie zauważył krypty ani tajemniczego miejsca oznaczonego na mapie. Pustelnik wierzył ,że jakaś dziwna moc mogła wytworzyć te dziwne budowle.

Wędrując między osadami natrafił na dziwną wieże a raczej zbiór wież ,które łączyły się w całość. Zbliżał się do wieży ,gdy zauważył cienie w oknach oraz potwory przechodzące po moście a z wieży dochodził dziwny dźwięk. Pustelnik szybko rozprawił się z potworami. Był bardzo ciekawy co go spotka na szczycie wieży. Zobaczył tak jakby portal ,który wciągał go do środka. Słuch o nim zaginął.Te notatki znaleźli pewni podróżnicy w bibliotekach Riverwood. Nie nalegam ,aby ktoś tam wchodził ale gdy znajdziecie pustelnika powiadomcie władze miasta Riverwood o tym.

Opublikowano

Serwer jest włączony panowie :) Zapraszam do osiedlania się w pobliżu miast i łączenia się w grupy

Opublikowano

Double:

http://www.mpcforum.pl/topic/507364-e-gracz-minecraft-10050-slotowfbeconomykonta-vip5-rodzajowts3do-wygrania-serwer-minecraft/page__p__3608287#entry3608287

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...