Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold na Allegro?

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Stworzyłem ten temat, aby o coś zapytać. Otóż ostatnio brakuje mi kasy w NosTale. Pewnego razu postanowiłem zajrzeć na Allegro. Wpisałem NosTale i wyszukało mi kilka kont, oraz gold. Gold na serwerze 2 kosztuje 22zł - 10kk.

Jak myślicie: czy to fake? Czy może prawda?

Kupował już kiedyś ktoś z was kase do NT na allegro?

Ja myślę, że to może być prawda, bo np. mnóstwo ludzi kupuje yangi do Metina na allegro.

Co o tym myślicie? Fake, czy nie?

Pytam, ponieważ kolega oferuje mi sina 35j +5 za 2kk + moje pudło, a ja nie mam kasy ;/

37496916.png

Opublikowano

Kupywałem golda na allegro i powiem wam, że to nie fake.

Radze uważać dostałem za to perma i musiałem zrobić nowe konto, ale te gold sellery na allegro to nie fake.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

to nie jest fake ale rób lepiej nowe konto i na to konto wez kase i potem przekładaj na global postać :)

ja kupowałem kase i wszystko dali polecam to nie jest fake .... a kupowałem juz chyba z 100kk

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

autor tematu pamietam cie pytales sie w nosville czy oplaca ci sie za sina tego dawac dg +8 czy jakos tak moj nick Fabian65 a co do golda z alegro do nostale stworz 1 postac i zamawiaj po 15kk lub 10kk i potem kupuj wieciej zeby cie nie zlapali

Opublikowano

to nie fake. a i jak robisz wymiane np za 10kk to zawsze coś mu daj, np ziarno mocy żeby gm nie wykrył że tak za free daje ci 10kk. ja dostelm banika i już więcej nic nie kupie. wole dropic piurka na swoim bereczku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...