Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kilka serverków ;)

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś chciałem zaprezentować wam parę serverków pod grę MW3, oczywiście ja też na nich gram.

Do wyszukania tych serverów potrzebna jest aktywowana Wyszukiwarka Serverów Dedykowanych..

Jak ją włączyć? Istnieje na ten temat Wieelee tutorialów, ale ja tutaj napiszę taki krótki - żeby mieć z głowy zbędne pytania :P

A więc:

Wchodzimy w Opcje -> Server Dedykowany (powyżej opcji "logowania na facebook'a") -> I zaznaczamy Włącz Przeglądarkę.

Teraz, aby włączyć przeglądarkę musisz wejść w GŁÓWNE MENU MULTIPLAYER, zaraz po włączeniu Multika, w tym menu masz dodaną opcję "Serwery"

No okej, najprostsze za nami. Teraz podam i postaram się lekko opisać te serverki ;)

1. Server Ares eSport e.V. Infected 24/7

W celu wyszukania server'a wchodzimy w Filtry i podajemy Tryb Gry: Zarażony.

Ahh.. O tym serverze mogę pisać najwięcej, jest on strasznie ciekawy - ale czasami i nudny.

W jego opisie mogę podać tylko tyle, że jest to server zombie.. Do każdej mapy wytypowana zostaje jakiegoś typu broń, no i się dzieje!

Wyposażeniem ocalałego są jak mówiłem, zmiennie i dobre pistolety.

Wyposażeniem zombie jest po prostu USP + Nóż, przy czym USP jest bez amunicji i bijemy wyłącznie z nożyka ;)

Zombie również wyposażony jest w Granata Dymnego, dzięki któremu może skampić się w dymie lub zajść przeciwnika od tyłu.

Okej, to na tyle o opisie - teraz podam kilka kamp i ogólnie pobawcie się screen'ami.

Pierwszą kampą, na której zbiera się wielu graczy jest właśnie kampa na Wielkim Pniu drzewa, na mapie Village.

2012011000002.jpg

2012011000013.jpg

Drugą kampą jest ..kampa na mapce Bootleg, zapewne znacie tą miejscówkę z Samochodem Dostawczym, tak to tam właśnie jest kolejna kampa.

2012011000020.jpg

Ostatnią kampą, którą poznałem do tej pory ja (jestem nowym graczem na servie) jest kampa zaś na mapce Bootleg, tym razem bardziej wymagająca ;) Aby na nią wejść musimy robić to co ja na screenie. Położenie tej kampy znajduje się na tej ulicy gdzie wyżej wymienione Auto Dostawcze, idąc wzdłuż jej napotykamy schodki i.. hm.. Jak będę mieć czas to jeszcze to wytłumaczę. Tym czasem:

1.Wbijamy na poręcz która znajduje się naprzeciwko murku.

2012011000024.jpg

Dobijamy do końca poręczy i rozpędzamy się na wcześniej wspominany mur. W ostatniej sekundzie wykonujemy energiczny skok i oto jesteśmy. Ja jeszcze przeskoczyłem na 2gi murek, na który potem wy też będziecie musieli jakoś wskoczyć. Ale bez obaw, jest to bardzo łatwe.

2012011000024.jpg

2. Server NOCAMPING RANKGOEXPLEVEL

W celu wyszukania wchodzimy w Filtry i podajemy Tryb Gry: Deathmatch.

Ten server jest po prostu wspaniały dla gracza, który chce szybko zdobyć dany poziom.

Na nim exp został zwiększony, lecz pod takim kątem, że za jednego zabitego gracza dostajmy level, lub pół itd..

Testowałem go na 55tym poziomie, a za dwa zabójstwa dostałem 57dmy i jeden level broni.

NA SERVERZE NIESTETY NIE MOŻNA WBIJAĆ POZIOMU BRONI, SĄ TAM JEDYNIE TAK ZWANE "KLASY DOMYŚLNE"

3. Server NOCAMPING $NIPERLEVEL.UP

Tak szczerze to nie korzystałem z tego serverka, ale wy możecie być pierwsi i zdać tutaj swoje relacje, które ja potem dodam!

W celu wyszukania wchodzimy w Flitry i podajemy Tryb Gry: Deathmatch.

4. Server [RO] SNIPER ONLY 24/7

Server ten jest jak powyższy, gramy tu tylko snajperkami - lecz ten dedyk nie "ingeruje" w statsy.

Jest on serverem czysto dla rozrywki, dodany jest tam bodajże QuickScope i kilka pluginów. Ogólnie gra tam jest przednia :D

Polecam gorąco.

W celu wyszukania wchodzimy w Filtry i podajemy Tryb Gry: Deathmatch.

Graczu! Jeśli nie znalazłeś jednego, lub wszystkich z tych serverów - to dodaj mnie do swoich znajomych w Steam!

MÓJ NICK NA STEAM: Okrzem

Jeśli posiadasz jakiś ciekawy server, to podaj info o nim jak w topicu. Z pewnością go dodam :) ..Jeśli oczywiście przyjmie się mój temat!

Opublikowano

Nie wiem, jak można w mw3 grać te "zombie".

Nie wiem po co robić temat, skoro dodałeś tylko only snipe i fast exp.

Taka jest moja opinia.

xxxxxxx

Opublikowano

@2xUp:

Dlategoż to zrobiłem temat, ponieważ chciałbym żebyście to głównie wy go edytowali.

Sam nie znajdę ci 1000 serverów. Chyba jest to oczywiste ;)

Opublikowano

To co 2xUP

Wgl po co dodales kampy wedlug mnie ludzie ktorzy ich uzywaja to totalne losery

Mysla ze jak skampia i jakis gosc bedzie biegl zabija go to sa fajni...

Nie wiem ale ja tak nieumie w takich grach mam ADHD i musze biegac jak pojebany po calej mapie

Opublikowano

Ja bym prosił jeżeli znajdziecie sewrer zombie gdzie :

-zombie nie ma noża rzucanego

-czas nie ma lub jest go więcej niż 30min

-i najlepsze żeby gra się kończyła tylko wtedy jak ginie ostatni survival

to jak coś napiszcie tu namiary , byłbym bardzo wdzięczny

Opublikowano

@zaid:

wydaje mi się, że ten mój Zombie pierwszy spełnia dwa z twoich wymogów, co do czasu - to musisz sam się przekonać ;)

Jeśli chcesz, to zapraszam - Steam: Okrzem.

Opublikowano

@`Reebok4Fun:

Chłopie ten twój post jest beznadziejny. Może i źle to nazwałem, ale w takim trybie gry los Bohaterów zależy na współpracy -.-

O to chodzi, żeby trzymać się razem i osłaniać, niektórzy się przemieszczają samotnie - ale zaraz potem padają..

Opublikowano

Okrzem znałem ten 1 serw zombie zanim napisałeś posta ale tam co chwile jest vote na zmiane mapy i lipa a dodatkowo gra się kończy jak zostanie mniej niż 5 ludzi (tak na marginesie rób edity bo modek da ci warna double posta)

Opublikowano

ciekawe na ostatnim sam gram ciagle xD

i czemumowicie ze dla noobow te serwy

tylko dla tych co sie poprostu cod znudzil

a dodam fajny server [FRA]Sniper Only dajem we dm druzynowy czy tam tdm

poprostu qs ale z druzyna ^^

­

Opublikowano

@zaid

A no też o tym pomyślałem, cóż świat cod'a jest mały :P

I tak, staram się kontrolować te double a czasem triple posty :O

Aha byłbym zapomniał. Też mnie drażnią te vote..

Opublikowano

Znalazłem nowy fajny serwer - Rusian zombie serwer by brome , jest o tyle fajny że limity czasu to +20min , vote wyłączony i często są admini (fajne też są ks)

Opublikowano

No, to prosiłbym podać info, dodam ;)

taka współpraca mi się podoba, a i sam chętnie zagram.

Ja mam jednego serverka, Tryb kolos. Dosyć często grają, jak chcecie - to dodam.

Opublikowano

Na zombie jak wchodze prosi o hasło zostawiam puste niby sie ładuje się ale na końcy się zacina cały komp ...

28iqbuu.png

1020 30 40 50 60 70 80 90100...

Opublikowano

@`Reebok4Fun:

Chłopie ten twój post jest beznadziejny. Może i źle to nazwałem, ale w takim trybie gry los Bohaterów zależy na współpracy -.-

O to chodzi, żeby trzymać się razem i osłaniać, niektórzy się przemieszczają samotnie - ale zaraz potem padają..

Tak skamp dupe wez sobie RPD czujnik pulsu i udawaj kozaka

Opublikowano

@EaGGe:

Ja podaję hasło "123" i wszystko jest wporzo ;) spróbuj.

@`Reebok4Fun:

Boże, jaki ty masz tok myślenia.. Teraz TY kozaczysz tym, że jesteś nieustraszony i biegniesz przed siebie, Huaaa! Jak Szak Norisy. G*wno prawda.

Jak nie umiesz grać, to się nie czepiaj innych. Do takiej gry trzeba, uwaga powiem to.. Dorosnąć :>

Opublikowano

Hm.. Dzięki sorden, że się zainteresowałeś tym w końcu :P

A występuję teraz z takim pytaniem, bo pomyślałem że stworzę nietypowy rodzaj serverka TYLKO dla użytkowników MpcForum.

Polegałoby to na tym, że ci którzy są chętni na grę - dodaliby mnie do znajomych, i tworzyłbym Mecz Prywatny.

Tryb Gry, Perstpektywa, Bronie, Mapy: Hardcore Deathmatch, perspektywa trzeciej osoby :D, najczęściej na shotguny, na pewno Mission, Fallen i Baakara.

Jeśli pisalibyście się na coś takiego, to odpowiedzcie w komentarzach. Jeśli tak, to może nawet postawiłoby się dedyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...