Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór słuchawek.

RudiFix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Na swoje urodzinki :) Mam zamiar zakupic sluchawki do komputera do 120 zl. Zalezy mi na tym aby posiadaly dobry mikrofon i dobre pozycjonowanie (chodzi mi o to aby łatwo było wykryć wroga na słuch w grach. Przedewszystkim w Combat Arms oraz CoD-dzie.), żeby były wygodne oraz dość wytrzymałe ale aby nadawały się też do słuchania muzyki. Mam prośbe abyście pomogli w wyborze. Jak dacie jakąś propozycje proszę abyście pisali dlaczego ten właśnie model. Albo jak się nie zgadacie z spropozycją innych powiedzieli dlaczego.

Ps. co myślicie o Creative Fataliti. W necie ciężko znaleść o nich subiektywne opinie. Jedni uważają że są wyśmienite inni że wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Mam Creative Fatal1ty HS-800 i jestem bardzo zadowolony. Te słuchawki jeszcze długo będą jednymi z najlepszych do gier. :)

http://www.komputronik.pl/product/96038/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Creative_Headset_HS_800_Fatal1ty_Gaming.html

Opublikowano

fatality sa the best wedlug mnie szkoda ze ich nie mam :(

Wiesz co wydaje mi się że nie potrzebnie to piszesz nie posiadając tych słuchawek gdyż nie możesz powiedzieć że są dobre chyba że miałeś je na uszach i miałeś okazję ich używać.

Opublikowano

@ Protecto

A jak jest z jakością dźwięku i pozycjonowaniem ? I czy są wygodne?

O kurde sory że nie zedytowałem wcześniejszego postu :/

Opublikowano

Ja również polecam creative fatality hs-800, przez jakiś czas widziałem, że na allegro były tańsze niż wcześniej tzn. około 80zł

ale z tego co widzę cena z powrotem wskoczyła na powyżej stówki... :( Ale mimo to polecam je :) Dźwięk jest dobry jak i mikrofon - doczepiany co jest zaletą

gdy go nie używasz to po prostu go odpinasz :) Jest opcja on/off mikrofon przy regulatorze (Gdy jest na off słychać dźwięki z komputera :)

Aukcja z najwyższą ilością zakupionych sztuk tych słuchawek na allegro :) :

http://allegro.pl/sluchawki-creative-fatality-gaming-etui-wys-24h-i2022536428.html

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Fatalitki to najgorsze gówno jakie może być.

Do tych 120zł spokojnie możesz kupić sobie sennheisery hd 202

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Fatalitki to najgorsze gówno jakie może być.

Do tych 120zł spokojnie możesz kupić sobie sennheisery hd 202

Sprecyzuj. Dlaczego uważasz że to g****? I dlaczego właśnie sennheisery hd 202.

Opublikowano

@ Protecto

A jak jest z jakością dźwięku i pozycjonowaniem ? I czy są wygodne?

O kurde sory że nie zedytowałem wcześniejszego postu :/

Jakość dźwięku jak na tą cenę jest wyśmienita. Troszkę przy dużo basu, ale w korektorze można wszystko wyregulować. :)

Audio 3D jest wybitne. Idealnie słychać skąd dochodzą kroki.

Opublikowano

fatality są przereklamowane. Duzo ludzi je ma, bo dobra promocja jest.

Tak jak wyzej, senhajzery sobie kupisz za tyle

Dlaczego uważasz że są przereklamowane? I dlaczego polecacie hd 202?

Ps. zależy mi na tym żebyście pisali dlaczego te a nie inne. I jak wyglądają w praktyce tzn. jakość dźwięku i jak z pozycjonowaniem w grach FPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...