Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Fiddlestick - build.

KoFiv6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym sobie kupic fliddlesticka ale nie mamm do niego odpowiedniego buildu najlepiej zeby nie padal tak szybko i mial duzo AP. Nazwy itemkow prosilbym po polsku. Z gory thx

Opublikowano

Ten wydaje się dobry:

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/fiddlesticks-whered-all-my-health-go-80659

35205.jpg

6560.jpg

Opublikowano

Na tym buildzie grałem, miałem staty 10/4/12. Ale musisz zobaczyć czy będzie Tobie on pasować.

35205.jpg

6560.jpg

Opublikowano

nie powiedziales gdzie idziesz fiddlem, normalnie idzie sie nim w jungle ale skoro pytasz o build to nie jestem pewien ;)

idąc w jungle bierzesz buty + 3 poty prosisz o pull blue i skladasz 2-3 pierscienie dorana.Po pierscieniach skladasz rozdzke wiekow i czapke, a dalej jak leci tylko zeby survi cos bylo czyli np klepsydra i abyssal scepter( nie wiem jak to sie po polsku nazywa; d).

Opublikowano

Pierscien Dorana ---> Butki Maga ---> Wola Starożytnych (czy jak to tam) ---> Różdzka Wieków ---> Rabadon ---> Zhonayi

Polecam wziąć jako Spelle Flash i Teleport.

Dlatego teleport, że BUUM, gostek nie wie skąd się pojawiasz i ssiesz mu HP.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...