Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Do Tworzenia Gry Via WWW

Seremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam Ekipy do tworzenia gry via www grę tworzymy od zera

Poszukuje Szczególnie Grafika i Porgramisty Ja zajmuję się php ale 2 też sie przyda.Wszelkie zgłoszenia zgłaszac na GG:5981485 lub tu.

Dopóki gra nie ruszy, będzie znajdowała się na darmowym serwerze, aczkolwiek chętnie przyjmę do teamu osobę, która byłaby w stanie udostępnić miejsce na własnym serwerze.

Gra będzie toczyć się w czasie nieokreślonym, w klimacie fantasy, wręcz heroic fantasy: smoki, magia, elfy, orkowie itd. W grze będą na początku tylko 3klasy (aczkolwiek bardzo rozbudowane): Wojownik,Mag i Zwiadowca (do nich jakieś stylowe nazwy). Gra nie będzie miała jakiejś konkretnej fabuły. Gracz wciela się w bohatera, który odkrywa magiczny świat i żądny przygód wykonuje rozmaite zadania.

I ten gość niżej nic nie przesyła mój temat i koniec.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest to kopia tematu, który założyłem parę dni temu. Proszę nie pisać do tego gościa. Nieprofesjonalny dzieciak. Napisał do mnie, że chce dołączyć do teamu mojej gry a potem takie coś. Jeżeli już ktoś chce tworzyć tę grę, to kontakt ze mną GG: 7125841

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...